Μπορεί το κρύο καλά να κρατεί αλλά η άνοιξη και ο Μάρτιος έχουν μπει στις ζωές μας φέρνοντας στο τραπέζι μας λαχανικά εποχής, τα οποία θεωρούνται υπερτροφές.
Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα το «καλάθι» του μήνα θα προστατεύσει την υγεία σας και θα αποτοξινώσει τον οργανισμός σας. Κρατηθείτε μακριά από το junk food και προτιμήστε μία από τις τέσσερις υπερτροφές του Μαρτίου.
Ραπανάκι
Το πικάντικο αυτό μέλος της οικογένειας των Κραμβοειδών είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C, φυλλικό οξύ και κάλιο, ενώ έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Απολαύστε το ολόκληρο ή κομμένο σε λωρίδες στην σαλάτα ή και μόνο του.
Αγκινάρα
Το ακανθώδες λαχανικό αποτελεί μια πρώτης τάξεως πηγή φυτικών ινών και βιταμινών, όπως η C και η K. Επιπλέον, ανήκει και στις 10 πιο πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τροφές. Μαγειρέψτε την με ελάχιστο αλάτι ή δοκιμάστε την και ωμή...
Η συνέχεια ΕΔΩ
Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα το «καλάθι» του μήνα θα προστατεύσει την υγεία σας και θα αποτοξινώσει τον οργανισμός σας. Κρατηθείτε μακριά από το junk food και προτιμήστε μία από τις τέσσερις υπερτροφές του Μαρτίου.
Ραπανάκι
Το πικάντικο αυτό μέλος της οικογένειας των Κραμβοειδών είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C, φυλλικό οξύ και κάλιο, ενώ έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Απολαύστε το ολόκληρο ή κομμένο σε λωρίδες στην σαλάτα ή και μόνο του.
Αγκινάρα
Το ακανθώδες λαχανικό αποτελεί μια πρώτης τάξεως πηγή φυτικών ινών και βιταμινών, όπως η C και η K. Επιπλέον, ανήκει και στις 10 πιο πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τροφές. Μαγειρέψτε την με ελάχιστο αλάτι ή δοκιμάστε την και ωμή...
Η συνέχεια ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου