ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Οι 10 υπερτροφές που θα σας φτιάξουν το… κέφι

gunaika-ntomates Η καλή διάθεση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για καλή υγεία και οι παρακάτω υπερτροφές, κάνουν τα πάντα για να σας τη χαρίσουν απλόχερα.


Καθημερινά πασχίζουμε να ασκηθούμε, να διορθώσουμε τη διατροφή μας και να είμαστε τυπικοί στις τακτικές μας εξετάσεις, ξεχνώντας πολλές φορές ότι η χαλαρή και καλή διάθεση είναι αυτή που ίσως μας τονώνει περισσότερο από κάθε τι, χαρίζοντάς μας μια όμορφη καθημερινότητα και ενισχύοντας τον οργανισμό μας.

Σίγουρα η καλή διάθεση δεν έρχεται από μόνη της, αλλά πάει χέρι-χέρι με τις σωστές επιλογές ζωής, αυτές που σας χαροποιούν και φέρνουν την ευτυχία στο πρόσωπό σας. Παρ’ όλ’ αυτά, γιατί να μην την τονώσετε και με μερικές υπερτροφές που εκτός του ότι είναι πλούσιες σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, θεωρούνται πως μας φτιάχνουν το… κέφι;

Ντομάτες
Πολλοί τις κατατάσσουν στα λαχανικά. Οι ντομάτες, όμως, είναι φρούτα πλούσια στο αντιοξειδωτικό λυκοπένιο, το οποίο βοηθά τον οργανισμό να διώξει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα, ενώ η υψηλή περιεκτικότητά τους σε φυλλικό οξύ δρα κατά της μελαγχολίας και της κατάθλιψης, τονώνοντας τη διάθεση.

Σέσκουλο
Το πράσινο, φυλλώδες αυτό λαχανικό σας παρέχει υψηλά επίπεδα φυλλικού οξέος, το οποίο έχει αποδειχτεί ισχυρός παράγοντας βελτίωσης της διάθεσής σας. Σύμφωνα, μάλιστα, με μελέτη του Πανεπιστημίου Υork και της ιατρικής σχολής Hull York Medical School, υπάρχει ισχυρή διασύνδεση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων φυλλικού οξέος και της κατάθλιψης, γι’ αυτό προσθέστε λίγο σέσκουλο στις σαλάτες σας ή σοτάρετέ το με λίγο κρεμμύδι και σκόρδο για έξτρα γεύση.

Σπαράγγια..
Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου