ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Έλληνες ξυπνήστε!

O Αλέξης Τσίπρας δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς στην αγαπημένη του ΕΡΤ και στους αμίλητους και ακούνητους δημοσιογράφους ότι αν πει ο κόσμος «ναι»
την Κυριακή θα παραιτηθεί. Είπε ότι δεν είναι πρωθυπουργός παντός καιρού και ότι δεν αγάπησε την καρέκλα όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

Μετά από αυτή τη δήλωση, λοιπόν ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει ξεκάθαρα «ναι» διότι έτσι θα... ξεβρομίσει ο τόπος. Σκληρή κουβέντα για έναν πρωθυπουργό μόλις πέντε μηνών και μόλις 40 ετών όμως το ότι οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή είναι βασικός λόγος για ένα μαζικό κίνημα κατά του δημοψηφίσματος.
Ο κόσμος έχει δύο επιλογές την Κυριακή. Είτε να μην πάει καθόλου και να μην ψηφίσει πάνω από 40% είτε να πάει μαζικά και να καταψηφίσει το όνειδος της ψευτοδημοκρατίας που στήνει η πρώτη φορά αριστερά.
Όλοι οι νουνεχείς πολίτες δεν πρέπει να αφήσουν να ολοκληρωθεί το «ατύχημα» που λέγεται Τσίπρας. Όποιος τον είδε στην ΕΡΤ διαπίστωσε ότι πρόκειται για έναν «πληρωμένο δολοφόνο» της Ελλάδας. Έχει σχέδιο για έξοδο από το ευρώ αλλά δεν ξέρει πώς θα το διαχειριστεί στη συνέχεια. Πιστά τηρεί το πλάνο του, δεν κάνει πίσω ακόμη κι αν βλέπει σκηνές Αργεντινής, θα το πάει μέχρι τέλους γιατί οι ακραιφνείς κομμουνιστές δεν άφησαν ποτέ μια καταστροφή ανολοκλήρωτη.
Ας οδηγεί την Ελλάδα σε εθνικό διχασμό, ας του λένε ότι η νέα Μικρασιατική Καταστροφή είναι κοντά, ας τον προειδοποιούν ότι το δράμα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που ζούμε μέχρι τώρα. Παίρνοντας δυνάμεις από τις.... συγκεντρώσεις όπως λέει θα συνεχίσει και δεν θα υποταχθεί. Όμως, ακόμη και το «όχι» να υπερισχύσει ποτέ δεν μας απάντησε τι θα γίνει τη Δευτέρα. Ένα ασαφές «θα υποχωρήσουν οι δανειστές», όμως αν δεν υποχωρήσουν; Αν θελήσουν να υποστούν μια μεγάλη ζημιά αρκεί να υποτάξουν την Ελλάδα όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν θελήσουν να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ εμείς θα κοιτάμε πόση ζημιά έπαθαν οι άλλοι; Δηλαδή αν μια γυναίκα βιαστεί άγρια στο δρόμο και γρατζουνίσει τον βιαστή της θα βγει να πανηγυρίζει που του έκανε αμυχές; Είμαστε με τα καλά μας;

Κι όμως, παρά τον τρόμο στα μάτια των Ελλήνων, παρά τις τραγικές εικόνες που ζουν, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που δεν ξέρει τι ψηφίζει. Κανείς δεν τους εξηγεί ότι το δίλημμα είναι ξεκάθαρο «ευρώ ή δραχμή» και δεν είναι μια κακή συμφωνία ή μια χειρότερη. Αν άφηναν τον ελληνικό λαό ξεκάθαρα να επιλέξει μεταξύ της ευρωπαϊκής πορείας και της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα τότε το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Όμως, ο Τσίπρας προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο την Κυριακή. Στόχος του είναι να πάρει ένα ποσοστό π.χ. 60% ώστε να βγαίνει και να λέει ότι το 36% του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε 60%. Θέλει να οικειοποιηθεί και να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού δίνοντάς του ένα πλαστό δημοψήφισμα κενό περιεχομένου. Κι έτσι να κοκορεύεται ο Αλέξης ότι το 60% του ελληνικού λαού τον θέλει δυνατό.
Δεν θα του περάσει. Υπάρχουν πολλές ημέρες για να ενημερωθεί ο κόσμος τι σημαίνει «ναι» και τι «όχι». Εντάξει, το «ναι» δεν είναι ό,τι καλύτερο και θα φέρει πόνο. Όμως το «όχι» να είστε σίγουροι θα φέρει εθνική τραγωδία, εθνικό διχασμό και υποθήκευση του μέλλοντος των επόμενων γενεών. Η επιλογή είναι δική μας.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου