ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ολάντ: Στο δημοψήφισμα επιλέγετε ευρώ ή δραχμή

Στην προειδοποίηση ότι στο δημοψήφισμα της Κυριακής, οι Έλληνες καλούνται στην ουσία να επιλέξουν αν θέλουν να ρισκάρουν μια
έξοδο από το ευρώ, προχώρησε σήμερα, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, εκτιμώντας ότι οι διαπραγματεύσεις μπορούν να ξεκινήσουν εκ νέου, αρκεί να το επιθυμεί και η ίδια η ελληνική κυβέρνηση.
Ο Φρ. Ολάντ, υπογράμμισε ότι η Γαλλία είναι διαθέσιμη για διάλογο και ότι μια συμφωνία είναι ακόμη εφικτή, αλλά- όπως τόνισε- μένουν μόνο λίγες ώρες για την επίτευξή της.
«Μένουν ακόμη λίγες ώρες προτού κλείσει οριστικά η διαπραγμάτευση κλείσει οριστικά και ιδιαιτέρως για το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού προγράμματος βοήθειας. Ελπίζω ότι, αν οι Έλληνες, αν η κυβέρνησή τους το αποφασίσει, οι συνομιλίες μπορούν να ξαναρχίσουν» δήλωσε ο Φρ. Ολάντ.
«Η Γαλλία είναι διαθέσιμη, είναι πάντα διαθέσιμη για επανεκκίνηση του διαλόγου σήμερα ή αύριο. Σήμερα μια συμφωνία είναι ακόμη εφικτή, αύριο, αυτό θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των Ελλήνων στο δημοψήφισμα» υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα ανήκει στο ευρώ, αλλά το μέλλον της χώρας εντός νομισματικής ένωσης διακυβεύεται και οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν αν θέλουν να ρισκάρουν μια έξοδο από την ευρωζώνη.
Ο Φρ. Ολάντ υπογράμμισε παράλληλα ότι η γαλλική οικονομία είναι πολύ πιο εύρωστη σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν, συνεπώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τις εξελίξεις στο θέμα της ελληνικής κρίσης.

Η Ελλάδα είναι αυτή που θα πρέπει να βρει την διέξοδο από την κρίση, φέρεται να δήλωσε σε συνεδρίαση του κόμματός της CDU, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία σύμφωνα με εκπρόσωπο της καγκελαρίας φέρεται να είναι διαθέσιμη για νέες συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, «εάν αυτός το επιθυμεί».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου