Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών Γρεβενών (εικόνες + video)...

Πραγματο ποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις για το 1o αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών.

Πιο συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η λαϊκή- ρεμπέτικη βραδιά με τους Δημήτρη Καραπούλιο και Γιώργο Δούμα που ήταν αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη και στους φωτογράφους των Αμυγδαλιών Γρηγόρη Τούλια, Ευθύμιο Δήλμα και Βασίλη Ξάνθα.

Το Σάββατο 15 Αυγούστου η δημοτική βραδιά με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα, τη Βαγγελιώ Χριστιά και το Σάκη Τσιοτίκα που ήταν αφιερωμένη στους Αμυγδαλιώτες του εξωτερικού.



Την Κυριακή 16 Αυγούστου η βραδιά αφιερωμένη στη νεολαία στην οποία συμμετείχαν ο Τάσος Δανόγλου, η Νικολέτα Τζιούφα και ο Ραφαήλ Τσακμάκης.
Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Αμυγδαλιώτες και φίλοι του Συλλόγου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπουρέλλας, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Πατσιαρίκας, επίσης πολύ βροντερό ήταν το παρόν της νεολαίας και το κέφι μοναδικό. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Δείτε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου