ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Στις 43 οι καταγγέλλουσες για σεξουαλική επίθεση από Κόσμπι



Σε καταγγελία ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Μπιλ Κόσμπι προχώρησαν τρείς ακόμη γυναίκες σε διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λος Άντζελες.



Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί Ίντεν Τερλ και Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ και η πρώην αεροσυνοδός Κολίν Χιουζ--έρχονται να προστεθούν στη λίστα με περισσότερες από 40 άλλες, οι οποίες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν από τον βετεράνο αφροαμερικανό κωμικό, ο οποίος έγινε γνωστός τη δεκαετία του 80' από την τηλεοπτική επιτυχία "The Cosby Show."

Η Γουάιτντιρ δήλωσε ότι γνώρισε τον Κόσμπι το 1971 και έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό σε μία συνέντευξη για δουλειά, ενώ η Τερλ λέει ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια γυρισμάτων του "The Cosby Show."

Η Χιουζ είπε ότι τον γνώρισε στη διάρκεια πτήσης προς το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια εκείνος την προσκάλεσε σε γεύμα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς κι έπειτα την κάλεσε στο δωμάτιό του να πιουν σαμπάνια. Όταν ξύπνησε έπειτα από ώρες, συνειδητοποίησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση.

Σημειώνεται ότι ο Κόσμπι αντιμετωπίζει κύμα κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών. Τον περασμένο μήνα, 35 από αυτές πόζαραν για το εξώφυλλο του περιοδικού New York. Μεταξύ αυτών ήταν μοντέλα, σερβιτόρες, "κουνελάκια" του Playboy και πρώην εργαζόμενες στον καλλιτεχνικό χώρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου