ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος για το κάθε ζώδιο


zeugari9 (1)

Παρ' όλες τις προόδους και τις ανακαλύψεις που έκαναν τη ζωή μας πιο εύκολη στο πέρασμα των αιώνων, το ζητούμενο των πετυχημένων σχέσεων συνεχίζει


ακόμα να μας ταλαιπωρεί.

Οι σχέσεις που είναι... ιδανικές, αυτές που διαρκούν μια ζωή, είναι στην ουσία ένας μύθος, αφού κανείς δεν γνωρίζει τη μαγική συνταγή για να τις πετύχει.

Ισχύει ότι τα αντίθετα έλκονται, επειδή αλληλοσυμπληρώνονται;

Μήπως κάτι κάνουμε λάθος;

Μήπως είμαστε άτυχοι;

Μήπως η επιλογή μας γίνεται κάτω από κοινωνικά ή άλλα δεδομένα και όχι με βάση τα προσωπικά μας «θέλω»; Ή μήπως απλά δεν υπάρχουν ιδανικές σχέσεις;


Τόσα ερωτήματα, που παραμένουν όμως σε εκκρεμότητα!

Η αστρολογία θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό εργαλείο, ώστε να κάνουμε ένα βήμα μπρος και να ξεκολλήσουμε. Όχι όμως βασιζόμενοι μόνο στη συναστρία που ερμηνεύει το δέσιμο μεταξύ δύο ή παραπάνω ανθρώπων, αλλά και στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, που η εξέτασή του μας παρέχει πολλές πληροφορίες για το τι θέλουμε, τι έχουμε ανάγκη, τι επιθυμούμε εμείς πρωτίστως να έχουμε στη ζωή μας.

Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο υπάρχουν δύο βασικοί δείκτες που θα μπορούσαν να δώσουν μια πρώτη γεύση για τον άντρα που θεωρείται ιδανικός σύντροφος ή εραστής, και αυτοί είναι ο Ήλιος και ο Άρης.

Αντίστοιχα, στους άντρες υπάρχει η Σελήνη και η Αφροδίτη.

Η θέση αυτών των πλανητών είναι ενδεικτική για το τι έλκει και τι προκαλεί το ερωτικό ενδιαφέρον.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με τον Ήλιο της κάθε γυναίκας (το ζώδιό της δηλαδή), για να δούμε τι πληροφορίες μπορούμε να αντλήσουμε για τον ιδανικό σύντροφο.

ΚΡΙΟΣ
Καταρχάς, χρειάζεστε ένα σύντροφο που δεν σας καταπιέζει. Δεν σας τρελαίνει με τη ζήλια ή την κτητικότητά του, αλλά να είναι δίπλα σας στα δύσκολα. Κάποιον που να είναι γρήγορος σε αντιδράσεις και να μην αμφιβάλλει ή κιοτεύει να κάνει πράγματα. Επίσης βασικό, κάποιον που να συγκρατεί τον παρορμητισμό σας ή την τρέλα της στιγμής, να έχει τον τρόπο του να σας καλμάρει όταν σας πιάνουν τα νεύρα σας και να μην βάζει το εγώ του πάνω από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Για εσάς είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς, συναισθηματικά ή υλικά. Χρειάζεστε κάποιον που θα σας ξεκουνάει όταν σας πιάνουν οι φοβίες ή οι δεύτερες σκέψεις σας, θα σας δείχνει την αγάπη του και θα φροντίζει να μη σας λείπει τίποτα. Κάποιον που δεν θα δυσανασχετεί με τη ζήλια που σας πιάνει ορισμένες φορές ή την κτητικότητά σας και θα είναι πρόθυμος να τα βάλει με την επιμονή και την ξεροκεφαλιά σας, για να σας αποδείξει ότι ίσως... και να έχετε άδικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το παν για σας, και το ξέρετε, είναι η επικοινωνία στη σχέση. Θέλετε κάποιον να συζητάτε, να παίρνετε μαζί αποφάσεις και να έχει δικά του ενδιαφέροντα ή χόμπι. Κάποιον που δεν σας θεωρεί αποκλειστικά δική του ή νιώθει ότι απειλείται αν εσείς βγαίνετε και με τις φίλες σας ή σας γκρινιάζει και αρχίζει τη μουρμούρα με το παραμικρό. Κάποιον, επίσης, που σας οργανώνει όταν εσείς καταπιάνεστε με πολλά και σας επαναφέρει σε τάξη όταν αρχίζετε να σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ..

Τα υπόλοιπα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου