ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Grevena... όπως Αμερική!?! (Φωτογραφίες)




Στις Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζεται ένα τεράστιο πάρκο με καρποφόρα δένδρα στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να απολαμβάνει τον περίπατό του και τα δώρα της φύσης δωρεάν!


Φυσικά θα μπορεί να καταναλώσει τα φρούτα και τους καρπούς του πάρκου μόνο όσο βρίσκεται εκεί και θα υπάρχουν αυστηροί κανόνες έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να γεμίσει σακούλες και να τα πουλήσει ή να τα πάρει στο σπίτι του!

Πόσο όμορφο θα ήταν να γινόταν και στην πόλη μας μια τέτοια πρωτοβουλία και να ήταν τα Γρεβενά η πρώτη πόλη της Ελλάδας που θα έκανε ένα τέτοιο πάρκο! Ο τόπος μας έχει υπέροχες μηλιές, αχλαδιές, κυδωνιές, συκιές, κερασιές, καρυδιές... Πόσο μάλιστα όταν σε μια απλή βόλτα δίπλα στην πόλη των Γρεβενών βρήκαμε πολλά δώρα της φύσης για τον άνθρωπο (δεν αποκαλύπτουμε το ακριβές σημείο για να μην ρημαχθούν, αφού είναι αφύλακτα)!

Δεν απαιτούνται ούτε πολλά χρήματα, ούτε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά στους καιρούς της κρίσης είναι δύσκολες τέτοιες πρωτοβουλίες. Κλείνουμε με την ελπίδα να φτάσει αυτή η πρόταση σε ανθρώπους με μεράκι, όρεξη για πρωτοβουλίες και αγάπη για τον τόπο καθώς επίσης και με τις φωτογραφίες από τον μικρό, κοντινό μας περίπατο!

Φωτογραφίες:





Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου