ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Λάρισα: Γρίφος η δολοφονία του Διονύση




Η αστυνομία ψάχνει να βρει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα που έχουν προκύψει για την υπόθεση..

Περίπλοκη χαρακτηρίζεται η υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου Διονύση από τους αστυνομικούς. Ο νεαρός από τη Λάρισα δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του σε χωράφι στο χωριό των Αγίων Αναργύρων όταν πήγαν για να κλέψουν κάποια ζώα.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 51χρονο κτηνοτρόφο και τον 28χρονο γιο του- τους ιδιοκτήτες του χωραφιού και των ζώων- οι οποίοι φέρονται να άνοιξαν πυρ εναντίον του Διονύση και του πατέρα του, σκοτώνοντας τον πρώτο και τραυματίζοντας τον δεύτερο.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι τέσσερις τους ήταν παλαιοί γνώριμοι, καθώς οι συλληφθέντες είχαν καταθέσει μήνυση σε βάρος του πατέρα του άτυχου νέου για ζωοκλοπή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ήταν η τρίτη φορά που επιχειρούσαν να τους κλέψουν.

Επιπλέον αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι η συμπεριφορά του πατέρα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου του. Κι αυτό γιατί ενώ ο πατέρας μετέφερε αμέσως τον Διονύση στο νοσοκομείο, τον άφησε εκεί και έφυγε. Επέστρεψε κάποιες ώρες αργότερα μαζί με τη μητέρα του.

Και η συμπεριφορά των συλληφθέντων φέρεται να είναι λίγο παράξενη, καθώς παρά το γεγονός ότι έπεσαν θύματα ζωοκλοπής τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου δεν έκαναν καμία αναφορά στην αστυνομία. Οι δυο τους συνελήφθησαν αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε περιγράψει στις Αρχές ο πατέρας του άτυχου Διονύση.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Δύσκολα ήταν τα παιδικά χρόνια του Διονύση, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr μεγάλωνε με τη γιαγιά του και όχι με τους γονείς του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του είχαν κάνει φυλακή. Στην συνέχεια, η μητέρα του έφτιαξε μία άλλη οικογένεια, ενώ τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, λίγες μέρες πριν πεθάνει απέκτησε αδελφάκι από τη μαμά του.

Ο Διονύσης όταν έγινε 18 χρονών αποφάσισε να μείνει με το μπαμπά του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 23χρονος ήταν ιδιοκτήτης ενός πολύ ωραίου εστιατορίου στα Αμπελάκια της Λάρισας.

Σήμερα Τρίτη στις 15:00 γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος, στα Αμπελάκια, που θα γίνει η κηδεία του 23χρονου Διονύση.


star.gr

3 σχόλια:

  1. Ξερετε πολλους στις φτωχες περιοχες με κτηνοτροφια να περασαν ευτυχισμενα παιδικα χρονια χωρις στερησεις χωρις να συγκρινουν τον εαυτο τους και το βιοτικο τους επιπεδο μαυτο παιδιων πλουσιων οικογενειων;Αυτο ομως δεν δινει απαλλακτικο ευθυνων σε καποιον που παει να κλεψει την περιουσια του αλλου,τον ιδρωτα της οικογενειας του και την ελπιδα επιβιωσης της φαμελιας του.Ξεπερναει τα ορια να προσπαθει καποιος να δικαιολογησει και να αγιοποιησει ενανπου ενω εχει ηδη περιουσια που του δινει καλο εισοδημα καθως και μια προσοδοφορα επιχειρηση.Γιατι δεν οδηγηθηκε απο αναγκη που ισως και να ηταν ελαφρυντικο,αλλα απο απληστια.Και ειναι κατακριτεο και απαραδεκτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πατερας του μηπως τον παρατησε στο νοσοκομειο και εφυγε για να εξαφανισει κανενα αλλο κοπαδι που πιθανον ειχαν κλεψει προηγουμενως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τον κρινει ο Θεος αλλα προσοχη πρεπει να γινει παραδειγμα προς αποφυγη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή