ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΣΑΝΚΑΡΑ-ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ στα Γρεβενά






ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00

Τιμες Εισιτηρίων: 5 ευρώ Παιδικό - 8 ευρώ Κανονικό



Ο πολυμήχανος, ταλαντούχος κι αστείρευτος Σανκάρα επιστρέφει στο Κέντρο Πολιτισμου Γρεβενων μετά από αρκετό καιρό, για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο magic show για μικρούς και μεγάλους με τίτλο ''Ζήσε την Μαγεία" 

Ο μεγάλος Έλληνας illusionist θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων, - τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές, αλλά και θα προσκαλέσει τους νέους φίλους του να μυηθούν στην σφαίρα του μυστηρίου και του υπερφυσικού, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής.
Έχοντας ως άσο στο μανίκι του τα πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερα, το μοναδικό κι αγχολυτικό του χιούμορ, τον σεβασμό και την συνέπεια να διακρίνει κάθε του παράσταση, γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.
Αυτή την φορά το Κέντρο Πολιτισμου Γρεβενων μετατρέπεται σε έναν φανταστικό, διαδραστικό κόσμο όπου καθένας από εσάς συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο.
Από το show δεν θα λείψουν τα εντυπωσιακά stage
illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), κατά τα οποία ο Σανκάρα κι η παρτενέρ του θα εκτελέσουν μ' ένα τρόπο τόσο συγκλονιστικό που θα σας αφήσουν άφωνους. Είναι το σημείο όπου η μαγεία και η θεατρικότητα ενώνονται κι έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη σαγήνη των αισθήσεων.
''Ζήσε την Μαγεία''καθώς η παρτενέρ του Σανκάρα εξαφανίζεται από την μέση και πάνω ,αφήνοντας ορατα μόνο τα πόδια της,
''Ζήσε την Μαγεία'' καθώς ο Σανκάρα περπατάει επάνω σε σπασμένα γυαλιά που πρίν έχει ελεγξει το κοινό,''Ζήσε την Μαγεία'' καθώς η παρτενέρ υψώνεται στον αέρα και στέκεται εκεί,
''Ζήσε την Μαγεία'' και πρόσεξε τι σκέφτεσαι, γιατί θα σου αποδείξει πως έχει την δύναμη κάθε φορά να διαβάσει και να προβλέψει την σκέψη και τις επιλογές τυχαίων θεατών.
Σας περιμένουν πάρα πολλές μοναδικές και μαγικές εκπλήξεις!
Η ικανότητά του να κατευθύνει το μυαλό σας στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτή την παράσταση και να ζήσετε την μαγεία!


ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00
Τιμες Εισιτηρίων: 5 ευρώ Παιδικό - 8 ευρώ Κανονικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου