ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Τα μεγαλύτερα λάθη που όλοι οι άντρες κάνουν στο σeξ..




Η αλήθεια είναι ότι στο θέμα του σεξ, η εμπειρία δεν πάει με την ηλικία αλλά κυρίως με αυτά που έχει ζήσει ο καθένας.



Και αν παλαιότερα, οι άντρες ήταν οι... sex machines της υπόθεσης, και οι γυναίκες οι γλυκές παρθένες που περίμεναν το γαμπρό να τους μάθει τον κόσμο και τον έρωτα, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει, και δυστυχώς γνωρίζουμε για το σεξ όσα ακριβώς κι εσείς. Το ακόμα καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι καλώς ή κακώς μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά πότε ένας άντρας είναι καλός και πότε είναι από μέτριος μέχρι κακός. Kαι ξέρεις γιατί; Γιατί υπάρχουν κάποια πολύ βασικά πράγματα τα οποία κάνεις εντελώς λάθος, με αποτέλεσμα να ξενερώνεις την εκάστοτε παρτενέρ. Έχουμε και λέμε...

1. Δεν ακούς: Καλά αυτό οι άντρες το έχουν εκ γενετής, αλλά για μία φορά στη ζωή σου, προσπάθησε να ακούσεις. Είναι για το καλό σου και κυρίως για το καλό της. Άκου βρε άνθρωπε του Θεού τι έχει να σου πει η δόλια και μην κάνεις τα δικά σου, γιατί και λάθος τα κάνεις, και καταντάς εκνευριστικός στο τέλος. Oπότε άνοιξε τα αυτιά σου και σύντομα θα βελτιωθείς αισθητά. Ελπίζουμε δηλαδή.

2. Πραγματικά ποτέ δεν καταλάβαμε το λόγο για τον οποίο θεωρείς τα προκαταρκτικά περιττά και ανούσια, αλλά καλό θα ήταν να τα βάλεις στο πρόγραμμα γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλίτσα. Μην τα βλέπεις σαν αγγαρεία, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα κάνεις και να τα απολαύσεις κι εσύ. Στο κάτω κάτω, και να μην καταφέρεις να τα απολαύσεις τελικά, θα πρέπει να σου αρκεί μόνο το γεγονός ότι προσφέρεις τόση ευχαρίστηση στην παρτενέρ σου. Λίγο τό 'χεις;

3. Και πάμε σε ένα θέμα κάπως πιο... ευαίσθητο. Ένα θέμα υγιεινής θα λέγαμε καθώς έχει να κάνει με... τρίχες! Ναι με τρίχες. Και σε ρωτάμε: Για ποιο δαιμονισμένο λόγο υποθέτεις ότι το μοναδικό άτριχο πλάσμα του πλανήτη όταν σκοπεύει να κάνει σεξ, οφείλει να είναι η γυναίκα; Και προφανώς και δεν εννοούμε να αποτριχώνεις κάθε σημείο του κορμιού σου, αλλά τα βασικά... μέρη, περιποιήσου τα λίγο βρε αγόρι μου. Έλεος!

4. Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Αυτή η σιωπή, που δε σπάει ούτε από... γρέζι γιατί υπάρχει και μας τρελαίνει; Πες κάτι χριστιανέ μου κι ας είναι και βλακεία. Είναι δυνατόν να κάνει κάποιος σεξ στα μουγγά; Είναι βαρετό, μονότονο και αδιάφορο. Και στο τέλος θα μας πάρει και ο ύπνος και θα μας κατηγορήσεις ως ξενέρωτες. Ε δεν είμαστε αγαπητέ μου. Απλά εσύ επέλεξες να μουγγαθείς χωρίς λόγο.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου