ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ανάκληση λαδιών από τον ΕΦΕΤ







Στην ανάκληση νοθευμένου ελαιόλαδου στην
ορεινή Ξάνθη, το οποίο ήταν στην πραγματικότητα σπορέλαιο, προχώρησε ο ΕΦΕΤ.

Ως παρασκευαστής φέρεται ανύπαρκτο πρόσωπο, το οποίο έκανε χρήση ανύπαρκτου-πλαστού κωδικού τυποποιητικής μονάδας ελαιόλαδου (κωδικός EL), ενώ η επισήμανση των προϊόντων παρέπεμπε σε τοπωνύμια γνωστά για την ποιότητα του παραγόμενου ελαιόλαδου χωρίς βέβαια να έχουν ουδεμία σχέση με αυτά.

Ειδικότερα πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε πλαστική συσκευασία των 5 λίτρων, με την εμπορική ονομασία «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και ημερομηνία λήξης την 31-12-2018, χωρίς να αναγράφεται ο αλφαριθμητικός αριθμός έγκρισης της μονάδας τυποποίησης EL-40- ενώ διακινήθηκε πλανόδια στην περιοχή Ελευθερούπολης Καβάλας. Ο διακινητής συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης και κατασχέθηκαν 36 πλαστικές συσκευασίες των 5 λίτρων.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων, με εμπορική ονομασία «Αμβροσία» και ημερομηνία ανάλωσης 31-12-2017. Το προϊόν διακινήθηκε από το παντοπωλείο Κιούρτ Τζεμιλέ που βρίσκεται στη Μύκη Ξάνθης.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε πλαστική συσκευασία του 1 λίτρου, με εμπορική ονομασία «Κτήμα Βηλαρόπουλος», ημερομηνία ανάλωσης 1-1-2017. Το εν λόγω προϊόν διακινήθηκε από το παντοπωλείο Αλεδμάρ Τζεμήλ βρίσκεται στη Σμίνθη Ξάνθης.



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου