ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ για την Εθνική Ελλάδας!






Ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο της χαρίζει μία χρυσή σελίδα στα Ρεκόρ Γκίνες του Ποδοσφαίρου έχει  η Ελλάδα όπως...

αποκαλύπτει αποκλειστικά το Gre-365.com! Η Εθνική Ελλάδας με δώρο… Φερνάντο Σάντος είναι πλέον η μοναδική εθνική στην υφήλιο που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια νοκ-άουτ που έχει δώσει σε τελική φάση Euro και Μουντιάλ!


Κι όμως, η Εθνική Ελλάδας έχει μία απίστευτη πρωτιά! Έχει δώσει 5 παιχνίδια νοκ-άουτ στην 86χρονη ιστορία των κορυφαίων εθνικών διοργανώσεων σε τελικές φάσεις και έχει σκοράρει σε όλα (είτε στην κανονική διάρκεια είτε στην παράταση). Μάλιστα, αυτή την πρωτιά του κόσμου την μοιραζόταν με την Κροατία μέχρι χθες το βράδυ, αλλά ο Σάντος και η Πορτογαλία με την πρόκρισή τους έκαναν… άθελά τους ένα δώρο στην Εθνική μας.

Οι Κροάτες δεν είχαν δώσει κανέναν αγώνα νοκ-άουτ μέχρι χθες χωρίς να σκοράρουν – με σημείο αναφοράς την φοβερή πορεία τους στο Μουντιάλ του 1998, αλλά ο αποκλεισμός από την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος δίχως να σκοράρουν κανένα τέρμα τους χάλασε την παράδοση. Κι έτσι, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με τόσα παιχνίδια νοκ-άουτ χωρίς να έχει μείνει άσφαιρη.

Για την ακρίβεια, εκτός από την Ελλάδα οι Σλοβάκοι έχουν δώσει μόνο ένα παιχνίδι νοκ-άουτ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχουν σκοράρει, ενώ αν δεν σκοράρουν στο επικείμενο νοκ-άουτ με τη Γερμανία στους «16» του Euro 2016, φεύγουν κι αυτοί από την… προσπάθεια κατάρριψης του ελληνικού παγκοσμίου ρεκόρ. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα στον κόσμο – όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτό – που δεν έχει δώσει ματς πρόκρισης μετά τη φάση των ομίλων σε Μουντιάλ και Euro και να σκοράρει πάντα!

Πρόκειται δηλαδή για ένα ιστορικό ελληνικό ποδοσφαιρικό ρεκόρ που από ότι φαίνεται είναι σχεδόν… αδύνατο να καταρριφθεί από κάποια άλλη εθνική ομάδα στο μέλλον. Θα πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη εθνική που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί σε νοκ-άουτ ματς και να αρχίσει να παρουσιάζεται στις τελικές φάσεις χωρίς να αφήνει ματς ζωής ή θανάτου χωρίς γκολ. Γεγονός απίθανο…

Η Εθνική Ελλάδας μπαίνει από σήμερα με αυτό το στατιστικό στα… Γκίνες του ποδοσφαίρου και παρότι δεν βρεθήκαμε στο Euro της Γαλλίας μπορούμε να είμαστε περήφανοι για αυτή την πρωτιά. Και για να προλάβουμε όσους πουν ότι το ρεκόρ είναι επειδή η Ελλάδα έχει δώσει μόνο 5 ματς σε νοκ-άουτ τονίζουμε ότι υπάρχουν δεκάδες ομάδες στην κυριολεξία που έχουν δώσει λίγα τέτοια ματς μα καμία δεν σκόραρε σε όλα!

Θυμίζουμε ότι τα 5 νοκ-άουτ της Ελλάδας στην ιστορία της είναι:

Euro 2004: Ελλάδα – Γαλλία 1-0, Ελλάδα – Τσεχία 1-0, Ελλάδα – Πορτογαλία 1-0

Euro 2012: Ελλάδα – Γερμανία 2-4

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Ελλάδα – Κόστα Ρίκα 1-1


Gre-365.com
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου