ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η σκοτεινή πλευρά του Michael Jackson - Γυμνές φωτογραφίες αγοριών και το μυστικό δωμάτιο - ντουλάπα (ΒΙΝΤΕΟ)





Σοκάρει η έκθεση της αστυνομίας για ευρήματα από το ράντσο του Michael Jackson στ

η Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, τα οποία έρχονται στο φως επτά χρόνια μετά τον θάνατό του και εγείρουν ερωτηματικά για τις έρευνες της αστυνομίας πριν από δεκατρία χρόνια.

Η αμερικανική ιστοσελίδα Radar Online έδωσε στη δημοσιότητα μία έκθεση του 2003, η οποία φέρει την υπογραφή του γραφείου του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια, και πιο συγκεκριμένα από την περίοδο που αστυνομικοί του εν λόγω τμήματος σε συνεργασία με την εισαγγελία πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα στην περίφημη έπαυλη «Neverland» έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις του «βασιλιά της ποπ» σε ανήλικα αγόρια.

Στηn έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται πως μεταξύ των ευρημάτων βρέθηκε μία αρκετά μεγάλη συλλογή πορνογραφικού υλικού (βιβλία, άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο κ.ά). Ανάμεσα στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα της έπαυλης συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά (ή μερικώς ντυμένα) αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία, αλλά και νεαρότερα. Μία από τις συλλογές με τίτλο «Taormina» του Γερμανού φωτογράφου Wilhelm Von Gloeden πλαισιώνεται από την ακόλουθη περιγραφή στην έκθεση της αστυνομίας: «Φωτογραφίες γυμνών, έφηβων αγοριών από τα τέλη του 1800». (Το λινκ οδηγεί στο φωτογραφικό υλικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες).

Ένας από τους ερευνητές της υπόθεσης δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι τα στοιχεία αυτά συγκεντρώθηκαν από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα και συνθέτουν μια πραγματικά «σκοτεινή και τρομακτική εικόνα για τον Jackson».

Ακόμη ένα δωμάτιο – ντουλάπα, ασφαλισμένο με τρεις κλειδαριές εντοπίστηκε στο τέλος της κρεββατοκάμαράς του. Ένα δωμάτιο όπου ο Michael Jackson κρατούσε μακριά από τα βλέμματα αρρωστημένα μυστικά.

Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ έρχονται μόλις λίγες ώρες μετά τις αρρωστημένες φωτογραφίες ανήλικων αγοριών, εφήβων, γυναικών.

Εκεί, εντόπισαν φιγούρες του Σούπερμαν, του Μπάτμαν ή της Λάρα Κροφτ, μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκινήτων, κούκλες με ήρωες της Disney ή λούτρινα κουκλάκια, τεράστια κουκλόσπιτα, κούκλες αλλά και παιδικά βιβλία. Πιστεύεται πως το δωμάτιο – ντουλάπα του σεξ, ο Michael Jackson το είχε φτιάξει για να μπορεί να παρασύρει τα ανήλικα θύματά του, παιδιά στα οποία είτε ασελγούσε είτε κακοποιούσε σεξουαλικά, όπως είχε κατηγορηθεί πολλές φορές και μάλιστα είχε δικαστεί, αλλά αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.



newsbeast.gr


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου