ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μεγάλοι έρωτες στην οθόνη και στη ζωή -Οι ιστορίες πάθους 4 θρυλικών ζευγαριών





Υπήρξαν μεγάλοι σταρ και σπουδαίοι
ηθοποιοί. Οι ερμηνείες τους τους  έχουν χαρίσει μια θέση στην αθανασία.  Δεν είναι  όμως μόνο το καλλιτεχνικό τους έργο που απασχόλησε το κοινό, αλλά και η προσωπική τους ζωή  που μοιάζει με παραμύθι.

Οι μεγάλοι έρωτες  της βιομηχανίας του Χόλιγουντ συχνά αποτυπώθηκαν και στην οθόνη, αφού οι περισσότεροι από αυτούς γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων. Φυσικά το καλλιτεχνικό σύστημα δεν θα τις άφηνε ανεκμετάλλευτες. Πίσω όμως από το μύθο, κρύβονται ανθρωπινές ιστορίες, συγκινητικές και ακραίες, που αξίζουν την προσοχή μας.
  • Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον
Υπήρξαν ίσως το πιο θρυλικό ζευγάρι της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλυγουντ, αφού η θυελλώδης ιστορία τους απασχόλησε τον Τύπο πολλές φορές,  ακόμα και μετά το θάνατό τους.  Παντρεύτηκαν και χώρισαν δυο φορές, οι αμέτρητοι καβγάδες τους έγιναν αντικείμενο σχολιασμού, όμως αυτό που  παραμένει σίγουρο είναι ότι οι δυο τους  ερωτεύτηκαν με πάθος και τελικά κατάφεραν να αγαπήσουν βαθιά και ειλικρινά ο ένας τον άλλον,  με μια αγάπη που κράτησε ως το τέλος.

Γνωρίστηκαν το 1963 στα γυρίσματα της «Κλεοπάτρας».  Και οι δυο ήταν παντρεμένοι:  η  καλόκαρδη   Ελίζαμπεθ   με τον  Έντι  Φίσερ ( τον 4ο συζύγό της), τον οποίο είχε  κλέψει από την Ντέπι Ρέινολντς, προκαλώντας  μέχρι  και την οργή του Βατικανού, ο  δε Μπάρτον  με την ηθοποιό  και παραγωγό Σίμπιλ  Γουίλιαμς .  Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, η Τέιλορ αισθάνθηκε  ότι είχαν χημεία. Ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, πράγμα που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από το συνεργείο.  Μάλιστα σε μια ερωτική σκηνή, οι δυο τους συνέχισαν να φιλιούνται με πάθος, παρόλο που ο σκηνοθέτης  είχε φωνάξει  «cut».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ. 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου