ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνταγή: Μοσχαράκι λεμονάτο με πατάτες φούρνου..




Για σήμερα ο σεφ προτείνει:



ΥΛΙΚΑ:
Μοσχάρι σπάλα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι
Δάφνη
Σκόρδο
Καρότο
Αλάτι Ζάχαρη Πιπέρι
Κρασί Λευκό
Χυμό Λεμονιού
Κορν Φλάουρ
Δεντρολίβανο

Πατάτες
Σκόρδο
Ζωμό Κοτόπουλο
Μουστάρδα
Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη
Ελαιόλαδο



Για το μοσχαράκι:

Βράζουμε νερό και το ποσάρουμε(ζεματάμε) για μια ώρα.Καλό είναι να πούμε στο χασάπη να μας δώσει σπάλα.Το στραγγίζουμε και το ξεπλένουμε πολύ καλά.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι...Ρίχνουμε το μοσχαράκι μέσα να πάρει χρώμα και προσθέτουμε δάφνη, σκόρδο, αλάτι, ζάχαρη,καρότο,(για να σπάσουν πιο εύκολα οι ίνες και να μαλακώσει)καρότο, πιπέρι...Σβήνουμε με κρασί...Συμπληρώνουμε αρκετό νερό να σκεπάσει το φαγητό μας.Στα μισά του βρασμού ρίχνουμε πολύ λεμόνι...Όταν το μοσχάρι μας έχει βράσει "δένω" τη σάλτσα με κορν φλάουρ που έχω διαλύσει σε κρύο νερό..Τέλος αρωματίζω με δεντρολίβανο!

Για τις πατάτες φούρνου:

Προτηγανίζω τις πατάτες σε λάδι 140 βαθμών για λίγο μέχρι να πιάσουν μια όμορφη κρούστα.
Αδειάζω τις πατάτες σε ένα ταψί.Βάζω σκόρδο,μουστάρδα,ζωμό κοτόπουλο,αλάτι πιπέρι ρίγανη και ελαιόλαδο.Συμπληρώνω νερό μέχρι να καλυφθούν ως τη μέση οι πατάτες.Ψήνω για μια ώρα στο φούρνο περίπου και όταν είναι έτοιμες πασπαλίζω με τυρί της αρεσκείας μου...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου