ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Χορτόσουπα (μερίδες τέσσερις)








Υλικά

-100γρ. καρότα
- 50 γρ. σέλινο
-100 γρ. μανιτάρια
-100 γρ. ξερά κρεμμύδια
-150γρ. πατάτες
- 200 γρ. φρέσκιες ντομάτες
-100 γρ. παντζάρια με τα φύλλα τους
- 200 γρ. κολοκύθια
- 2 κύβους ζωμό βοδινού
-15 κόκκους χοντρό πιπέρι
-1 πρέζα σαφράνι


Εκτέλεση

Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα χορταρικά. Τα βράζετε (χωρίς αλάτι) επί 40-50 λεπτά σε 6 φλιτζάνια νερό. Περνάτε τα βρασμένα πια χορταρικά από τον μύλο των χόρτων ή από χοντρό τρίφτη, και τα ξαναβάζετε στο ζουμί τους μαζί με τους κύβους του βοδινού, το πιπέρι και το σαφράνι. Βράζετε το μίγμα επί 10 ακόμη λεπτά.

Σύσταση μιας μερίδας 

Θερμίδες 100
Πρωτεΐνες 4,2gr
Λίπος 0,6gr
Υδατάνθρακες 19,2gr
Χοληστερίνη 15mg





in.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου