Τι χρειαζόμαστε:
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
1 φλιτζάνι ταχίνι
1 φλιτζάνι πράσινο τσάι
300 γραμμάρια μέλι ή άλλο γλυκαντικό σιρόπι (πχ. agave syrup)
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1 φλιτζάνι κομματάκια μαύρης σοκολάτας
1 κουτάλι σούπας κακάο
1 κ.γ. baking powder
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κουτάλια ηλιόσπορους
Πώς το κάνουμε:
Σε ένα μπολ αραιώνουμε το ταχίνι με το πράσινο τσάι.
Ρίχνουμε μέσα το μέλι, το λάδι, το ξύσμα λεμονιού, τα κομματάκια μαύρης σοκολάτας, το κακάο και τους ηλιόσπορους και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας σιγά-σιγά τις νιφάδες βρώμης μέχρι να γίνει ένα ομογενές μίγμα.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί με διάμετρο 25-30 πόντους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
1 φλιτζάνι ταχίνι
1 φλιτζάνι πράσινο τσάι
300 γραμμάρια μέλι ή άλλο γλυκαντικό σιρόπι (πχ. agave syrup)
1 φλιτζάνι λάδι καρύδας
1 φλιτζάνι κομματάκια μαύρης σοκολάτας
1 κουτάλι σούπας κακάο
1 κ.γ. baking powder
ξύσμα από 1 λεμόνι
2 κουτάλια ηλιόσπορους
Πώς το κάνουμε:
Σε ένα μπολ αραιώνουμε το ταχίνι με το πράσινο τσάι.
Ρίχνουμε μέσα το μέλι, το λάδι, το ξύσμα λεμονιού, τα κομματάκια μαύρης σοκολάτας, το κακάο και τους ηλιόσπορους και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε ρίχνοντας σιγά-σιγά τις νιφάδες βρώμης μέχρι να γίνει ένα ομογενές μίγμα.
Αδειάζουμε σε ένα ταψί με διάμετρο 25-30 πόντους.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα:
Σερβίρεται ζεστό ή κρύο με τριμμένη καρύδα (προαιρετικά).
sintagespareas.gr
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου