ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τρουφάκια καρότου









Τι χρειαζόμαστε:
500 γραμμάρια καρότα
250 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα 1 λεμονιού
2 φακελάκια ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
1 φλυτζανάκι λικέρ


Πώς το κάνουμε:

Βήμα 1
1)
Τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη.
Βήμα 2
2)
Τα τρμμένα καρότα, την ζάχαρη και το ξύσμα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
Βήμα 3
3)
Τα βγάζουμε από την φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 4
4)
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ένα φακελάκι ινδοκάρυδο και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 5
5)
Το μίγμα είναι σφιχτό.
Βήμα 6
6)
Βουτώντας τα δάκτυλά μας μέσα στο λικέρ πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα και μετά την καθε μπαλίτσα την ρίχνουμε μέσα στο ινδοκάρυδο (στο 2o φακελάκι) και στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε χαρτάκια.


sintagespareas.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου