Τι χρειαζόμαστε:
500 γραμμάρια καρότα
250 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα 1 λεμονιού
2 φακελάκια ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
1 φλυτζανάκι λικέρ
500 γραμμάρια καρότα
250 γραμμάρια ζάχαρη
ξύσμα 1 λεμονιού
2 φακελάκια ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
1 φλυτζανάκι λικέρ
Πώς το κάνουμε:
2)
Τα τρμμένα καρότα, την ζάχαρη και το ξύσμα τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
6)
sintagespareas.gr
Βουτώντας τα δάκτυλά μας μέσα στο λικέρ πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα και μετά την καθε μπαλίτσα την ρίχνουμε μέσα στο ινδοκάρυδο (στο 2o φακελάκι) και στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε χαρτάκια.
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου