ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

ΣΥΝΤΑΓΗ: Μακαρόνια με κιμά





Υλικά για 2-4 άτομα
½ κιλό άπαχο μοσχαρίσιο κιμά, περασμένο από τη μηχανή μία φορά
1 κιλό φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη ή 2 κουτάκια κονκασέ
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
4 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη (μόνο αν χρησιμοποιήσετε φρέσκια ντομάτα)
1 ξυλαράκι κανέλας
1 ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 ½ κοφτό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/2 συσκευασία ζυμαρικά ταλιατέλες ή σπαγγέτι


Εκτέλεση
Ζεσταίνετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το νερό σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ενώ ανακατεύετε συνέχεια να μη σβολιάσει ο κιμάς.
Συνεχίζετε να μαγειρεύετε τον κιμά μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 3 ακόμη λεπτά τον κιμά.
Προσθέτετε την ντομάτα και τη ζάχαρη και μόλις πάρει η σάλτσα μία βράση προσθέτετε και το αλάτι.
Μισοσκεπάζετε με ένα καπάκι το τηγάνι και σιγοβράζετε τον κιμά για 45 λεπτά περίπου. Στο μέσο του χρόνου προσθέτετε και όλα τα άλλα υλικά.
Ταυτόχρονα βράζετε τα σπαγγέτι σε καυτό αλατισμένο νερό για 7 λεπτά. Σερβίρετε με τη σάλτσα κιμά.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου