ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δείτε κουλά πράγματα που είναι παράνομα ανά τον κόσμο και δεν θα μπορούσατε καν να το φανταστείτε!





Οι περισσότεροι νόμοι έχουν μια κοινή λογική πάνω στην οποία
στηρίζονται, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι νόμοι σε κάποιες χώρες που είναι κάπως παρατραβηγμένοι και σίγουρα δεν θα το σκεφτόσασταν ποτέ.


Δείτε και ίσως εκπλαγείτε!

Τα τυχερά παιχνίδια μέσα σε βιβλιοθήκη. Γιατί κάποιος να πάει στην βιβλιοθήκη για να παίξει τυχερά παιχνίδια; Δεν νομίζω πως είναι κάτι που εύκολα συναντάς, ωστόσο το Ηνωμένο Βασίλειο το έχει απαγορεύσει από το 1898.
Απαγορεύεται να φοράς πανοπλία μέσα στο Κοινοβούλιο
Εφαρμόστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του βασιλιά Edward II, προκειμένου να εμποδίσουν  τους ευγενείς από τη χρήση απειλών ή βίας και γενικότερα το τραμπούκισμα για να αναγκάσουν να περάσει η δική τους ατζέντα στο Κοινοβούλιο.
Απαγορεύεται να έχεις στην ιδιοκτησία σου μια φάλαινα Μιλάμε και πάλι για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου όλες οι φάλαινες, τα δελφίνια, οι οξύρρυγχοι, οι φώκιες σε απόσταση τριών μιλίων από τις βρετανικές ακτές ανήκουν στο στέμμα!
Το λαθρεμπόριο ποτών Παρότι θεσπίστηκε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ εξακολουθεί να απαγορεύεται η διακίνηση ποτών μεταξύ των επαρχιών, κάτι που αφορά κυρίως τους φοιτητές.
Η χρήση πολλών κερμάτων.Στον Καναδά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κέρματα μέχρι το ποσό των πέντε δολαρίων και όχι περισσότερο.
Απαγορεύεται η χρήση καφεΐνης στα αναψυκτικά. Ο νόμος στον Καναδά περιορίζει την ποσότητα καφεΐνης στα αναψυκτικά.
Κανιβαλισμός. Παρότι ακούγεται απόλυτα λογικό, το Idaho είναι η μόνη πολιτεία της Αμερικής που το απαγορεύει επίσημα, με εξαίρεση τους λόγους επιβίωσης.
Η kinder έκπληξηΚι όμως, στις ΗΠΑ, η αγαπημένη έκπληξη είναι απαγορευμένη όπως και όλες οι λιχουδιές που περιέχουν παιχνίδια στο εσωτερικό τους από το 1938 καθώς υπάρχει ο φόβος πνιγμού.

instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου