ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Πως να αποκτήσεις μυς χωρίς να πας γυμναστήριο!



Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν χωρίς να πας γυμναστήριο, και χρησιμοποιώντας μόνο κάποια απλά αντικείμενα;

Στις μέρες μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, είναι δύσκολο για πολλούς να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις καθημερινές τους ανάγκες – πόσο μάλλον να γυμναστούν! Στα παλιά τα χρόνια, όμως, οι Σπαρτιάτες και οι μονομάχοι, ήταν αρκετά γυμνασμένοι χωρίς να έχουν τη βοήθεια κάποιου γυμναστηρίου. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως το κατάφερναν;

Μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο αλλά με μερικές απλές συμβουλές μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις μυς και γράμμωση χωρίς να χρειαστεί να πας σε κάποιο γυμναστήριο!

Γυμναστική στο σπίτι χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα!

Στις μέρες μας τα βάρη είναι από τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στο γυμναστήριο. Τα βάρη και οι αλτήρες, ωστόσο, δεν υπήρχαν πάντα και οι άνδρες κατάφερναν να είναι δυνατοί και γυμνασμένοι.

Μπορείς κι εσύ να τα έχεις όλα αυτά ακόμη και στο σπίτι σου, αρκεί να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα προπόνησης. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις αν διαθέτεις τα κατάλληλα εργαλεία για να σε βοηθήσουν να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα γίνεται το βάρος σου.






Αν θέλεις να γυμνάσεις τους τρικέφαλους, τους ώμους και το στήθος, μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας τα παιχνίδια στην παιδική χαρά. Μερικά από αυτά είναι ιδανικά για να κάνεις κάμψεις και βυθίσεις.



Για να κάνεις pullups και κωπηλατική χρειάζεσαι μόνο ένα γερό κλαδί δέντρου ή μια μπάρα. Με αυτές τις ασκήσεις θα μπορέσεις να εξασκήσεις την πλάτη και τους δικέφαλους σου.



Τα καθίσματα, τα άλματα και οι προβολές για την ενδυνάμωση των ποδιών σου μπορούν να γίνουν με τη χρήση ενός απλού κουτιού.
Το πρόβλημα της προπόνησης στο σπίτι



Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα σωματικού βάρους. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι το δικό σου βάρος μπορεί να είναι είτε υπερβολικό είτε ελάχιστο. Θα πρέπει, επομένως, να το προσαρμόσεις σωστά βασισμένος στην άσκηση που κάνεις.

Όταν νιώθεις ότι είσαι πολύ βαρύς, προσάρμοσε τη γωνία του σώματος σου με τέτοιο τρόπο ώστε να ανασηκώνεις μικρότερο μέρος του βάρους σου. Όταν, όμως, νιώθεις πολύ ελαφρύς, μείωσε την ταχύτητα των επαναλήψεων σου και εξασκήσου στην αντοχή και στην ισορροπία.

Με λίγη περισσότερη προσοχή αλλά και με φαντασία μπορείς να γίνεις αρκετά δημιουργικός και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και απαιτήσεις.




the-man.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου