Από τον Έκτορα Μποτρίνι...
Υλικά για 4 άτομα
300 γρ. ζύμη από πίτσα
3 πατάτες βραστές κομμένες τετραγωνάκια
250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
200 γρ. λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Μοιράζουμε τη ζύμη σε 12 κομμάτια. Ανοίγουμε σαν να κάνουμε μικρές πίτσες και απλώνουμε σε ταψί φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζουμε επάνω λίγη σάλτσα ντομάτα, τη mozzarella, τα λουκάνικα, τις πατάτες και γαρνίρουμε με 2-3 κομματάκια δεντρολίβανο.
Αφήνουμε έξω να ξεκουραστούν 20 λεπτά και στη συνέχεια ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.
newsbeast.gr
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου