VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Claudia Schiffer: Θα είχα αποτύχει ως μοντέλο σήμερα



Τριάντα χρόνια καριέρας,
πάνω από 1.000 εξώφυλλα και αμέτρητες καμπάνιες. Η Claudia Schiffer είναι δικαίως ένα από τα διασημότερα τοπ μόντελ όλων των εποχών.

Η 47χρονη, φέτος έκανε δυναμικό comeback στην πασαρέλα του οίκου Versace, στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, όπου έκλεισε το fashion show μαζί με την Naomi Campbell, Helena Christensen, Cindy Crawford και Carla Bruni.




Το μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα της στα 17, όταν την ανακάλυψαν σε ένα κλαμπ, ήταν πολύ ντροπαλή, με αποτέλεσμα να μην μιλάει ούτε καν στις φωτογραφίσεις, όπως λέει σε συνέντευξή της στη New York Post και αναφέρει πως αν ξεκινούσε το μόντελινγκ σήμερα δεν θα τα κατάφερνε.

«Είμαι αρκετά ντροπαλή στη ζωή μου και προστατεύω τις ιδιωτικές μου στιγμές. Η νέα γενιά, σήμερα, δεν φιλτράρει τις ιδιωτικές της στιγμές - μπορούν απλώς να μοιράζονται οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή και θεωρώ πολύ δύσκολο να μοιραστώ κάτι περισσότερο από τη δουλειά μου. Έτσι, αν έπρεπε να το κάνω αυτό στη δεκαετία του '90, νομίζω ότι δεν θα τα κατάφερνα στο χώρο της μόδας».

Το σούπερ μόντελ μίλησε και για τις δυσάρεστες καταστάσεις του χώρου, όπως είναι η σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας πως τότε η μία κοπέλα προστάτευε την άλλη και όλες μαζί ήταν σαν να είχαν φτιάξει ένα δίκτυο προστασίας από «άβολες» καταστάσεις. «Παίρναμε τηλέφωνο η μία την άλλη και λέγαμε "Μην δουλέψετε με αυτόν τον φωτογράφο. Δεν ήταν πολύ ωραία" ή "Μην περπατάτε σε αυτή την πασαρέλα - έχουν αντιγράψει τα πάντα από Versace και Chanel"», λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου