ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

10 συμβουλές για να σου πετύχουν οι κουραμπιέδες


κουραμπιεδες

Συνταγή για κουραμπιέδες έχεις. Συμβουλές για να σου πετύχουν σίγουρα οι κουραμπιέδες, έχεις;
Ο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης μας δίνει τα «φώτα» του.Όσοι chef υπάρχουν στην Ελλάδα, τόσες συνταγές για κουραμπιέδες θα βρεις! Το ζήτημα είναι να επικεντρωθείς στα tips για το πως θα διαχειριστείς όλα τα υλικά αλλά και για το πως θα συντηρήσεις τους κουραμπιέδες μόλίς γίνουν.

Δες εδώ τα tips που πρέπει να έχεις στα υπόψη σου για να πετύχουν οι κουραμπιέδες:

Tips

*Ξεκινάμε χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη. Όσο πιο αφράτο γίνεται το μείγμα του βουτύρου στο μίξερ, τόσο πιο αφράτος θα γίνει ο κουραμπιές. Πρέπει να μοιάζει με σαντιγί, κάτι που χρειάζεται minimum 20 λεπτά.

*Μόλις τελειώσει αυτή η διαδικασία θα προσθέσουμε το αλεύρι. Το αφράτεμα του βουτύρου με τη ζάχαρης απαιτεί πολύ δυνατό χτύπημα. Όμως μόλις προστεθεί το αλεύρι, πρέπει το χτύπημα να γίνεται αργά, σε χαμηλή ταχύτητα για να μην διαλυθεί  η αφράτη υφή που έχει το μείγμα.

*Για το ψήσιμο του κουραμπιέ επιλέγουμε πάντα χαμηλή θερμοκρασία γιατί θέλουμε να είναι μαλακός, να διατηρήσει τη βουτυρένια του γέυση και να είναι λευκός.

IMG_6977

*Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ροδόνερο ή ανθόνερο, θα τους ραντίσουμε όταν είναι καυτοί.

*Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη όταν έχουν.... .
 
  Η συνέχεια εδώ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου