ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Στην τελική ευθεία η επέκταση του φυσικού αερίου στα Γρεβενά..

Ευρεία σύσκεψη για το ζήτημα της επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου

πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπλ. Υπουργός ΠΕΝ κ. Σωκράτης Φάμελος, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, εκπρόσωποι της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), εκπρόσωποι των διαχειριστών δικτύων διανομής και ο Δήμος Γρεβενών που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Χρήστο Τριγώνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΚΕΓ Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μίχο.




Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης των ενεργειών επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου, δόθηκαν επεξηγήσεις για τις τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τους υποσταθμούς συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG), οριστικοποιήθηκε η ενιαία τιμολογιακή πολιτική για κάθε περιφέρεια και περιγράφηκε η λογική του «εικονικού» αγωγού μεταφοράς αερίου, ώστε να διαλευκανθούν τυχόν απορίες για την καινοτόμα μέθοδο μεταφοράς που κρίνεται όμως η πιο συμφέρουσα επιλογή τόσο για τη βιωσιμότητα του έργου όσο και για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών της χώρας.
Ο Δήμος Γρεβενών παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε συνεχή και αγαστή συνεργασία με τα εμπλεκόμενα Υπουργεία, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τον αρμόδιο διαχειριστή δικτύου που στην περιοχή μας είναι η ΔΕΔΑ Α.Ε. Η επιτυχής περάτωση ενός αναπτυξιακού έργου τέτοιου βεληνεκούς τίθεται σε προτεραιότητα για τον Δήμο Γρεβενών καθώς – λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες εξαγγελίες και δεσμεύσεις για την έναρξη των εργασιών εντός του 2019 - θα πετύχει σύντομα σημαντικές οικονομίες κλίμακας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου