Ο λόγος είναι ότι το
αβοκάντο περιέχει τα περίφημα λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, τα οποία θεωρούνται ευεργετικά για την συνολική υγεία καθώς μειώνουν την «κακή» χοληστερίνη και αυξάνουν την καλή (HDL-C).
Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με μια ιδιαίτερη μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα, η υγεία της καρδιάς των οποίων επηρεάζεται αρνητικά από την HDL-C.
Οι ερευνητές χτυπούν το κώδωνα του κινδύνου και καλούν τους πάντες να εξεταστούν για αυτή την πιθανή μετάλλαξη, αλλά και να μειώσουν την κατανάλωση αβοκάντο.
Independent
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου