ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Αυτοδιοικητικές εκλογές σε 10 μήνες – Ο Κώστας Μάρκου σχολιάζει την επικαιρότητα



Στα Γρεβενά θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο κ. Μπγιάλας και θα βρεθεί
πιο κοντά στους απλούς πολίτες. Ο κ. Μπγιάλας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νομό μας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και ενώ είναι φανερό ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο.


Πολλοί θα είναι αυτοί που για ακόμα μια εκλογική μάχη στην Αυτοδιοίκηση θα δηλώνουν ότι έχουν έτοιμο συνδυασμό έτσι ώστε να ακουστεί εκ νέου το όνομά τους και να πάνε προς διαπραγμάτευση για κάποια καλη θέση – Αμειβόμενη Αντιδημαρχία κλπ. Άλλωστε έχουμε πολλά παραδείγματα από το παρελθόν.

Υπάρχουν και αυτοί που με το νέο Νόμο «Κλεισθένης Ι» ενδεχομένως να τον εκμεταλλευτούν όταν αυτός ψηφιστεί ώστε να κατέβουν με ένα πρόχειρο συνδυασμό, να εκλέξουν ένα ή δυο συμβούλους ώστε να είναι οι ρυθμιστές σε τυχόν συνεργασίες, μιας και το πήραν απόφαση πως δεν πρόκειται να εκλεγούν Δήμαρχοι Γρεβενών, καθώς δεν έχουν μεγάλη επιρροή στην κοινωνία.






Φαίνεται ότι το Σχέδιο Νομού δεν καταργεί τις στρεβλώσεις του παρελθόντος που υπάρχουν στο Δήμο Γρεβενών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, κάθε πρώην ορεινή κοινότητα – βλαχοχώρια θα εκλέγει από ένα Δημοτικό Σύμβουλο π.χ. στις προηγούμενες εκλογές εξελέγησαν σύμβουλοι που πήραν 72, 83 και 180 ψήφους όταν μέσα από τον ίδιο συνδυασμό δεν εξελέγησαν τουλάχιστον 10 υποψήφιοι που είχαν πάνω από 500 σταυρούς ο καθένας. Αλήθεια αυτό το θέμα γιατί δε θίχτηκε στην ΠΕΔ και στην ΚΕΔΕ όπου υπάρχουν και εκπρόσωποι;
Την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στα Γρεβενά ο Ανδρέας Πάτσης ο οποίος σε δηλώσεις του στο e-Grevena υποστηρίζει ότι είναι ο μόνος σίγουρος υποψήφιος για τη μονοεδρική των Γρεβενών...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου