ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Τα 15 πράγματα που δεν πρέπει να φοράει κανένας άντρας μετά τα 40


an-708_47




Πρόσφατη έρευνα σε 2.000 άντρες άνω των 40,
έδειξε ότι είναι δύσκολο να οριστούν τα ιδανικά ρούχα όταν τα χρόνια περνούν. Ωστόσο τα στιλιστικά «όχι» ξεχωρίζουν!

Ανάμεσα στα ρούχα και αξεσουάρ που προκαλούν τα πιο αρνητικά σχόλια από τη γκαρνταρόμπα του μεσήλικα και ηλικιωμένου άνδρα είναι: τα φούτερ με κουκούλες, τα σκουφιά, τα μαγιό σλιπ, τα αδιάβροχα τύπου παρκά με γούνινη κουκούλα ή γιακά, και οι σαγιονάρες. Επίσης, οι κριτές αντέδρασαν έντονα στις γραβάτες με αστεία σχέδια και στα λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η λίστα με τα «όχι»
Στις φωτογραφίες παρουσιάζονται διάσημοι άντρες που κάνουν στιλιστικά ατοπήματα στην προσπάθεια να φανούν νεότεροι και πιο δυναμικοί, και που τελικά παρασύρουν τον ανδρικό πληθυσμό σε λάθος ενδυματολογικές επιλογές. Αποφύγετε αυτά τα λουκ.



1. Αθλητικές φόρμες

O Τζέρεμι Κόρμπιν, ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου το έκανε το ατόπημα: η φόρμα με το κράνος και το ποδήλατο, όλο μαζί το σύνολο, δεν είναι για την ηλικία του. Και η φόρμα ταιριάζει στους νέους – μαθητές, φοιτητές, αθλητές.

2. Παρκά

Είναι της μόδας για τις γυναίκες και τα φοράνε και ορισμένοι εναλλακτικοί ροκ σταρ, βλέπε Λίαμ Γκάλαχερ. Αλλά είναι λάθος να τα φοράει ένας μεσήλικας – είναι πολύ επιτηδευμένα.

3. Φούτερ με κουκούλα

Το βλέπετε και μόνοι σας στη φωτογραφία. Δεν είναι αυτό ρούχο για να το φοράει ηλικιωμένος άνθρωπος. Το φούτερ απευθύνεται στους έφηβους.

4. Καπελάκι μπέισμπολ

Μπορεί να είναι πρακτικό, αλλά είναι και αστείο, ειδικά όταν το φορούν άνδρες που ξέρεις ότι δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με το άθλημα.

5. Σαγιονάρες 

Τα ανδρικά πόδια δεν είναι και τόσο χαριτωμένα, κι όταν οι άνδρες φοράνε σαγιονάρες, για άνεση και στυλ, γίνονται με άσχημο τρόπο εκκεντρικοί. Οι σαγιονάρες είναι για τους χύμα πιτσιρικάδες στο νησί, όχι για τους σαραντάρηδες που θέλουν να δείχνουν νεότεροι. Στη φωτογραφία, για να καταλάβετε, εικονίζεται ο Τζουντ Λο.

6. Κωμικές γραβάτες





Η συνέχεια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου