ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Απλή συνταγή για νόστιμο ρυζόγαλο σε 30'!









Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες
τις ώρες της ημέρας (ο γιος μου το τρώει και για πρωινό) και όλες τις εποχές.



Υλικά
1 λίτρο γάλα

250 γραμμάρια ρύζι γλασέ

5 - 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2 κουταλιές του γλυκού κορν φλάουρ

1 βανίλια

1 πρέζα αλάτι

2 κούπες νερό

Κανέλα για πασπάλισμα



Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα τις δύο κούπες νερό, το ρύζι και το αλάτι να σιγοβράσουν για 10 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.

Από το 1 λίτρο γάλα φυλάμε σε μπολάκι 5 κουταλιές της σούπας, όπου διαλύουμε το κορν φλάουερ.

Προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλια στο ρύζι που σιγοβράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συχνά, ώστε να μην κολλήσει το ρυζόγαλο μας.

Έπειτα από 15 - 20 λεπτά περίπου προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουερ και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.

Όσο είναι ζεστό το μοιράζουμε σε μπολάκια, περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν το πασπαλίσουμε με τη σκόνη κανέλας και το τοποθετήσουμε στο ψυγείο.

Τip: Αν στο παιδί σας δεν αρέσει η κανέλα, διακοσμήστε με μαρμελάδα ή σιρόπι σοκολάτας ένα smile ή μια καρδούλα.


Καλή επιτυχία!




imommy.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου