ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ορισμένα τρικ για να μαλακώσει το μοσχαρίσιο κρέας






Γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμπεριφορά του
μοσχαρίσιου κρέατος όταν θέλουμε να το μαγειρέψουμε και να γίνει μαλακό. Τις περισσότερες φορές... περιμένουμε με τις ώρες και τελικά το κρέας μοιάζει να έχει πεισμώσει.


Για να γίνει λοιπόν πιο τρυφερό, ακολουθήστε κάποια από τα παρακάτω τρικ.
1. Βάλτε το κομμένο σε κομματάκια για 4-5 ώρες και ακόμα καλύτερα από ολόκληρο βράδυ στην εξής μαρινάτα:
  • 1 κούπα λάδι,
  • 1/2 κούπα ξίδι,
  • 1 /2 κούπα κρασί,
  • 1 κ. γλυκού αλάτι,
  • πιπέρι, αρωματικά χόρτα και λιωμένο σκόρδο.
2. Μια άλλη πιο απλή και γρήγορη λύση είναι να το αλείψετε με ένα μείγμα από λάδι και ξίδι και να το αφήσετε έτσι για 2-3 ώρες.
3. Εάν δεν έχετε καθόλου χρόνο να το μαρινάρετε τότε απλά προσθέστε μια κουταλιά ζάχαρη στη σάλτσα.


 neadiatrofis.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου