ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Τα 11 τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να παραγγέλνονται από ντελίβερι



Yπάρχουν κάποια τρόφιμα που μπορούν να... ταξιδέψουν με μεγαλύτερη ασφάλεια από ορισμένα άλλα.
Ολοι έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση μόλις φθάνει το ντελίβερι σπίτι, ή μόλις ανοίγουν το μπολ στη δουλειά να διαπιστώνουν ότι απλά δεν τρώγονται.

Παρακάτω παρουσιάζονται 11 τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται αμέσως μόλις μαγειρευτούν και δεν ενδείκνυται να τα παραγγέλνει κανείς απέξω ή να τα βάζει στο μπολ για να τα πάρει μαζί του κάπου και να τα φάει ύστερα από ώρες.

Φτερούγες
Οι φτερούγες, όπως και το  τηγανιτό κοτόπουλο τρώγονται με το που βγουν από τη φριτέζα. Καθώς περνά η ώρα και πολύ χειρότερα αν μπουν σε κλειστό κουτί χάνουν την τραγανότητά τους.

Τηγανιτές πατάτες

Οι τηγανιτές πατάτες τρώγονται με το που βγουν από το τηγάνι. Η τραγανότητά τους δεν μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερο από μια ώρα και στην περίπτωση που μπουν στο ψυγείο απλά δεν τρώγονται.


Τηγανιτά αβγά
Το πιθανότερο είναι ότι ο κρόκος θα διαλυθεί κατά τη μεταφορά. Αλλά ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί το κρύο τηγανιτό αβγό απλά δεν τρώγεται. Μυρίζει και γίνεται σαν λάστιχο.


Μπριζόλα μέτρια ψημένη
Μια μπριζόλα ψημένη μέτρια, ή ένα μπιφτέκι ψημένο αντίστοιχα μετά από λίγη ώρα δεν μπορούν να φαγωθούν, ενώ αν επιχειρήσει κανείς να τα ζεστάνει σίγουρα δεν πρόκειται να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πίτσα

Αν μια ζεστή πίτσα μείνει στο κλειστό κουτί για πάνω από 10 με 15 λεπτά θα χάσει όλη της την τραγανότητα. Εκτός του ότι θα έχει παγώσει το τυρί και όλα τα υλικά θα έχουν κολλήσε επάνω του με αποτέλεσμα να έχουν γίνει μια ενιαία μάζα.


Οτιδήποτε έχει λιωμένο τυρί
Το λιωμένο, ψημένο τυρί είναι γνωστό ότι λίγη ώρα αφότου βγει από τον φούρνο ή την κατσαρόλα αλλάζει... μορφή. Συγκεκριμένα αλλάζει η συνοχή του και από υγρό γίνεται στερεό. Οσο και να προσπαθήσει κανείς να το... ξαναλιώσει δεν πρόκειται να πετύχει το αρχικό αποτέλεσμα.


Γαρίδες
Εκτός του ότι γίνονται σαν λάστιχο καθώς περνά η ώρα, ελλοχεύει ο κίνδυνος των τροφικών δηλητηριάσεων.

Τηγανίτες ή βάφλες
Καταναλώνονται μόνο όσο είναι ακόμη ζεστές. Το βούτηρο που τους δίνει την τραγανότητα όσο είναι ακόμη ζεστά είναι αυτό που τα καταστρέφει με το που κρυώσουν.

Σαλάτες με ντρέσινγκ
Από τη στιγμή που θα μπει το ντρέσινγκ στις σαλάτες αυτές αρχίζουν αυτομάτως να μαραίνονται. Εκτός του ότι τα κομμένα λαχανικά μετά από λίγη ώρα χάνουν ούτως ή άλλως τις θρεπτικές τους ιδιότητες.


Τηγανιτό κοτόπουλο
Το τηγανιτό κοτόπουλο καλό είναι να τρώγεται με το που βγει από τη φριτέζα. Στην περίπτωση μάλιστα που μπει σε κουτί για να μεταφερθεί το σίγουρο είναι ότι ο ατμός θα του στερήσει την τραγανότητά του.


Γαλλικό σάντουιτς
Ενα γαλλικό σάντουιτς με σος και άλλα διάφορα αν έχει ψηθεί το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναζεσταίνεται. Εκτός του ότι αν περάσει λίγη ώρα μετά το ψήσιμό του και δεν έχει καταναλωθεί δεν τρώγεται καθώς το τυρί έχει γίνει... λάστιχο και ότι άλλο περιέχει έχουν γίνει μια μάζα με αυτό.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου