ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Πώς θα φτιάξετε frozen yogurt σοκολάτα με 3 απλά υλικά και μέσα σε 15 λεπτά;





Πρόκειται για ένα γλύκισμα που μπορείτε να ετοιμάσετε πανεύκολα στο σπίτι και να το απολαύσετε χωρίς να πάρετε πολλές θερμίδες.

Αν φοβάστε ότι η ζαχαροπλαστική είναι δύσκολη και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, αυτή η συνταγή για frozen yogurt με γεύση σοκολάτα θα σας πείσει για το αντίθετο:

Πρώτον, χρειάζεται μόνο τρία υλικά που θα βρείτε σίγουρα, ακόμα και στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς σας.

Δεύτερον, η παρασκευή της διαρκεί μόλις 15 λεπτά, ενώ η διαδικασία είναι πανεύκολη, ακόμα κι αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο.
Τρίτον, θα σας ξεγελάσει ότι τρώτε κανονικό γλυκό, ενώ, στην πραγματικότητα, θα πάρετε πολύ λιγότερες θερμίδες.

Ξεκινάμε λοιπόν:
Υλικά: 
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. μαύρη σοκολάτα (το δοκιμάσαμε με ION και βγήκε υπέροχο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μαύρη σοκολάτα σας αρέσει πιο πολύ) 
Διαδικασία παρασκευής:
1) Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί και, στη συνέχεια, την αφήνετε να κρυώσει ώσπου να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε περίπτωση που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ ξανά να λιώσετε σοκολάτα για γλυκό, στο παρακάτω βίντεο από το youtube θα δείτε τον τρόπο. Στην ουσία, βάζετε τη σοκολάτα σε ένα δοχείο που μπορεί να θερμανθεί και το τοποθετείτε επάνω σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει. Οι ατμοί θα τη λιώσουν, χωρίς να την κάψουν και χωρίς να την κάνουν να κολλήσει στην επιφάνεια του δοχείου: 
 


2) Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με το γιαούρτι σε ένα μπολ και το χτυπάτε στο μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτι, τόσο όσο να μην κόψει το γιαούρτι.

3) Προσθέτετε στο μείγμα και τη σοκολάτα που έχει έλθει σε θερμοκρασία δωματίου και ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.

4) Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη σκεπασμένο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και το ανακατεύετε ανά ώρα, τουλάχιστον τρεις φορές, για να μην κάνει κρυστάλλους.

Σερβίρετε με σαντιγί ή φρούτα εποχής ή σταγόνες σοκολάτας.
 
Kαλή όρεξη! ;)





womantoc.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου