ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΤΑΓΗ: Λαχταριστή πίτσα καρμπονάρα σε 10'










Τα παιδιά λατρεύουν την καρμπονάρα. Πόσο μάλλον όταν είναι σε συσκευασία πίτσας. Εμείς σας προτείνουμε μια απλή συνταγή με τα υλικά της καρμπονάρας που θα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα!

Υλικά
Έτοιμη ζύμη για πίτσα

100 γραμμάρια βούτυρο (και έξτρα για το βουτύρωμα του ταψιού)

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

250ml κρέμα γάλακτος

1 κρόκο αυγού

5 Φέτες ζαμπόν

5 Φέτες μπέικον

100 γραμμάρια τριμμένη γκούντα

100 γραμμάρια παρμεζάνα σε φλούδες

Αλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο και το κρεμμύδι και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 1’-2’

Κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα και βράζουμε μέχρι να δέσει.

Μόλις το μείγμα «δέσει», αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στην άκρη

Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο ταψί του φούρνου(35x25) και απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας πάνω σε αυτό.

Ρίχνουμε από πάνω τον κρόκο αυγού και με ένα κουτάλι το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.

Από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τοποθετούμε ομοιόμορφα το ζαμπόν και το μπέικον, πασπαλίζουμε με τα τυριά ώστε να πάνε παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς στον αέρα για 20’-25’.

Μόλις ετοιμαστεί τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε προαιρετικά με μαϊντανό και σερβίρουμε.




imommy.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου