Πόσες φορές δεν σου έχει περισσέψει
πίτσα και ΔΕΝ θες να την φας κρύα;
Και πόσες φορές έχει επιχειρήσει να την ζεστάνεις (στον απλό και στο μικροκυμάτων φούρνο) και το αποτέλεσμα είναι τόσο κακό που δεν τρώγεται; Επίσης πολλές φορές. Επομένως τι κάνεις;
Παίρνεις το (αντικολλητικό) τηγάνι! Αυτή είναι η απάντηση! >
Βάζει το τηγάνι στο μάτι, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, βάζεις μέσα την πίτσα και την αφήνεις για τρία λεπτά. Στη συνέχεια την καλύπτεις με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και την αφήνεις για ακόμη δύο λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο το τυρί λιώνει και δημιουργείται κρούστα ίδια ακριβώς με αυτή που είχε η φρέσκια πίτσα...
bovary.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου