ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Το ψαροχώρι που μετατράπηκε στον απόλυτο εξωτικό προορισμό



Με το απέραντο γαλάζιο στις
εξωτικές παραλίες, την πλούσια ιστορία των Μάγια και την έντονη νυχτερινή ζωή αυτή η στενή λωρίδα γης προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Το Κανκούν βρίσκεται στη χερσόνησο του Γιουκατάν και είναι γνωστό ως η «Καραϊβική» του Μεξικού λόγω της παραλιακής ακτογραμμής του μήκους 25 χιλιομέτρων.

Το δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο συνδυάζει μοναδικά μνημεία και ατέλειωτες λευκές παραλίες ενώ φιλοξενεί τον δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο του κόσμου. Μέχρι τη δεκαετία του 1970 ήταν ένα αραιοκατοικημένο ψαροχώρι όταν επιλέχθηκε να γίνει ο νέος προορισμός διακοπών των Αμερικανών που αναζητούσαν έναν κοντινό προορισμό με ανέσεις και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αξίζει να επισκεφθείτε το αρχαιολογικό και οικολογικό πάρκο του Xcaret με βοτανικούς κήπους, ενυδρεία, ποτάμια και εξωτική άγρια ζωή. Δείτε από κοντά τα μνημεία των Μάγιας στο Chichen Itza, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση και το πάρκο Xel- Ha. Στο κέντρο της πόλης ζήστε από κοντά τη μοναδικότητα των τοπικών καλλιτεχνών στο Parque las Palapas, την κεντρική σκηνή για τις εκδηλώσεις.

Τα ντόπια χειροτεχνήματα, οι συναρπαστικοί ρυθμοί ζωής που ξεσηκώνουν κατοίκους και τουρίστες και η νόστιμη και πικάντικη κουζίνα συνθέτουν ένα μοναδικό ταξίδι και σας γεμίζουν με ζωηρές εικόνες και έντονες αναμνήσεις.

Ο βυθός του Κανκούν είναι πλούσιος σε κοράλλια και σπάνια είδη ψαριών αποτελώντας ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των καταδύσεων. Απολαύστε πεντανόστιμα θαλασσινά, φρέσκα ψάρια και τοπικές συνταγές όπως οι αυθεντικές τορτίγιες σε ένα από τα δεκάδες εστιατόρια που καλύπτουν κάθε γούστο.

Παράλληλα, τα βράδια παίρνουν άλλο χρώμα στα κλάμπ της περιοχής που είναι γνωστά για τους έντονους ρυθμούς τους.
Πληροφορίες - Φωτογραφίες



Κανκούν / Μεξικό

Διαφορά ώρας: 8 ώρες πίσω

Νόμισμα: Πέσος (1 ευρώ ισοδυναμεί με 20 πέσος)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Φρανκφούρτης είναι 15 ώρες και 50 λεπτά από την Αθήνα και 16 ώρες και 50 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Βελιγραδίου και Ντίσελντορφ.










newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου