ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Κεφίρ, το μυστικό της μακροζωίας - Οι κάτοικοι του Καυκάσου ζούνε 110 χρόνια...





Το κεφίρ είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν που γεννήθηκε στα βουνά του
Καυκάσου αιώνες πριν. Tο κεφίρ παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει με κουνουπίδι...

Οι κάτοικοι του Καυκάσου, που σπάνια παρουσιάζουν πρόωρες εκφυλιστικές ασθένειες και η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τους υπερβαίνει τα 110 χρόνια, πίνουν κεφίρ αντί νερού και τρώνε πυκνωμένο κεφίρ αντί επιδορπίου.





Μας προσφέρει ότι και το γάλα από το οποίο παρασκευάζεται, δηλαδή πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο και βιταμίνες Α, Β και D. Επιπρόσθετα όμως, περιέχει διάφορα γένη και είδη προβιοτικών, τα οποία ωφελούν επιπλέον τον οργανισμό.

Οφέλη:
Προάγει την πέψη των τροφών και γενικότερα την καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
Ανακουφίζει από τις εντερικές διαταραχές.
Θεωρείται άριστο διαιτητικό προϊόν με λίγα λιπαρά και θερμίδες.
Θα το βρείτε κυρίως σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και σε Super Market. Μπορεί να παρασκευαστεί και στο σπίτι. Βέβαια, οι κόκκοι του κεφίρ συνήθως δεν πωλούνται και κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι, αλλά αν απευθυνθείτε σε κάποιο από αυτά, το πιο πιθανόν είναι να σας τους εξασφαλίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου