Κοχύλια με γεύση καρμπονάρας , γεμιστά με κοτόπουλο , μπέικον και κρέμα γάλακτος.... Σκέτη απόλαυση !!!!
ΥΛΙΚΑ
- για 4-6 άτομα
- 1 κιλό κοτόπουλο κιμά
- 3 - 4 φέτες μπέικον κομμένες σε κομματάκια
- 1 κρεμμύδι
- 300 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας ( γκούντα , γραβιέρα , ρεγκάτο )
- 1 κρέμα γάλακτος
- 1 πιπερια κοκκινη ψιλοκόμμενη
- ψιλοκόμμενο μαιντανό προαιρετικά
- τριμμένη γκούντα για το πασπάλισμα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι , ρίχνω τον κιμά και το μπέικον και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνω τη μισή κρέμα γάλακτος , Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά και την πιπεριά .
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο για 5 λεπτά , τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε .
Γεμίζουμε τα μακαρόνια με τη γέμιση , τοποθετούμε σε ένα πυρέξ , ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος , πασπαλίζουμε με την τριμμένη γκούντα.
Σκεπάζουμε το πυρέξ με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 20 -25 λεπτά.
Στο τελευταίο 5 λεπτο βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με.. Η συνέχεια εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου