ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Συνταγή: ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!!




Κοχύλια με γεύση καρμπονάρας , γεμιστά με κοτόπουλο , μπέικον και κρέμα γάλακτος.... Σκέτη απόλαυση !!!!


ΥΛΙΚΑ
  • για 4-6 άτομα 
  • 1 κιλό κοτόπουλο κιμά
  • 3 - 4 φέτες μπέικον κομμένες σε κομματάκια 
  • 1 κρεμμύδι 
  • 300 γρ. διάφορα τριμμένα τυριά της αρεσκείας σας ( γκούντα , γραβιέρα , ρεγκάτο )
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 1 πιπερια κοκκινη ψιλοκόμμενη
  • ψιλοκόμμενο μαιντανό προαιρετικά
  • τριμμένη γκούντα για το πασπάλισμα
  • αλάτι 
  • πιπέρι 
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι , ρίχνω τον κιμά και το μπέικον και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνω τη μισή κρέμα γάλακτος , Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τυριά και την πιπεριά .
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο  για 5 λεπτά , τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε . 
Γεμίζουμε τα μακαρόνια με τη γέμιση , τοποθετούμε σε ένα πυρέξ , ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος , πασπαλίζουμε με την τριμμένη γκούντα. 
Σκεπάζουμε το πυρέξ με ένα αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο 20 -25 λεπτά. 
Στο τελευταίο 5 λεπτο βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρει χρώμα, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Σερβίρουμε με.. Η συνέχεια εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου