ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Συνταγή: ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ - ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ




Μην μπερδεύεστε μπορεί να έχουν σοκολατένια γεύση αλλά δεν περιέχουν καθόλου σοκολάτα ..


ΥΛΙΚΑ
100γρ. κακάο
300γρ. ζάχαρη
150γρ. ηλιέλαιο
3 αυγά
2 βανίλιες
300γρ. αλεύρι
2 κ.γ. μπεικίν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. nescafe
άχνη ζάχαρη
                        περίπου 50 κομμάτια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε με ένα σύρμα το κακάο, τη ζάχαρη και το λάδι. Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ( κάθε 20 '' ) . Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι , τις βανίλιες , το αλάτι , το μπεϊκίν και το nescafe. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και φτιάχνουμε μια ομοιόμορφη ζύμη . 
Τη σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτα. (το μείγμα πρέπει να είναι απαλό σαν πλαστελίνη ).
Πλάθουμε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού, τα βουτάμε στην άχνη ζάχαρη και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. 
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς (αντίσταση + αέρας) για 8 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!!

Περισσότερα δείτε εδώ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου