ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Συνταγή: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ



Ένας χειμωνιάτικος μεζές !!!



ΥΛΙΚΑ
μισό φλιτζ. άσπρο ξύδι
2 φλιτζ. νερό
2 κ.γ. αλάτι
800γρ. μανιτάρια
αρωματικά της αρεσκείας σας ( θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη )
1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
1/2 μαύρο πιπέρι τριμμένο
1 1/2 φλιτζ. λάδι ζεστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το ξύδι , το νερό και το αλάτι μέχρι να κάψει χωρίς να βράσει . Προσθέστε τα μανιτάρια και σιγοβράστε τα ξεσκέπαστα για 5 λεπτά. Στραγγίστε και πετάξτε το νερό. Ανακατέψτε τα μανιτάρια με το σκόρδο , τα αρωματικά και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ρίξτε το λάδι προσεκτικά. Βάλτε τα μανιτάρια σε ένα αποστειρωμένο βάζο και προσθέστε το λάδι μέχρι να σκεπαστούν τα μανιτάρια αφήνοντας όμως 1 εκ. κενό . 
Κλείστε το βάζο όσο είναι ζεστά.
Διατηρούνται στο ψυγείο για 3 μήνες .
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε τουρσί και άλλα λαχανικά όπως μελιτζάνες , πιπεριές κ.τ.λ.

missgourme.blogspot.com

Πολλές συνταγές δείτε εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου