Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Συνταγή: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ



Ένας χειμωνιάτικος μεζές !!!



ΥΛΙΚΑ
μισό φλιτζ. άσπρο ξύδι
2 φλιτζ. νερό
2 κ.γ. αλάτι
800γρ. μανιτάρια
αρωματικά της αρεσκείας σας ( θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη )
1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες
1/2 μαύρο πιπέρι τριμμένο
1 1/2 φλιτζ. λάδι ζεστό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε το ξύδι , το νερό και το αλάτι μέχρι να κάψει χωρίς να βράσει . Προσθέστε τα μανιτάρια και σιγοβράστε τα ξεσκέπαστα για 5 λεπτά. Στραγγίστε και πετάξτε το νερό. Ανακατέψτε τα μανιτάρια με το σκόρδο , τα αρωματικά και το πιπέρι σε ένα μπολ. Ρίξτε το λάδι προσεκτικά. Βάλτε τα μανιτάρια σε ένα αποστειρωμένο βάζο και προσθέστε το λάδι μέχρι να σκεπαστούν τα μανιτάρια αφήνοντας όμως 1 εκ. κενό . 
Κλείστε το βάζο όσο είναι ζεστά.
Διατηρούνται στο ψυγείο για 3 μήνες .
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε τουρσί και άλλα λαχανικά όπως μελιτζάνες , πιπεριές κ.τ.λ.

missgourme.blogspot.com

Πολλές συνταγές δείτε εδώ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου