ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Φοβερό! Μόλις δείτε αυτό το κόλπο με το παγάκι, δεν θα ξανά ψήσετε τα μπιφτέκια σας με άλλο τρόπο!



Σε ποιον δεν αρέσει ένα καταπληκτικό ψητό μπιφτέκι;
Πολλοί προσπαθούν να πετύχουν τον τέλειο συνδυασμό γεύσης και τρυφερότητας, αλλά μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο. Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι αν αλλάξετε τον τρόπο προετοιμασίας σας ελάχιστα, θα καταλήξετε με το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε!


Ευτυχώς, κορυφαίοι ψήστες στο είδος τους μοιράζονται μαζί μας κάποια από τα μυστικά τους. Αυτές οι μέθοδοι έχουν αποδειχθεί ότι λειτουργούν κάθε φορά και αν θέλετε να μετατρέψετε την επόμενη φορά που θα ψήσετε σε ένα αξέχαστο γεύμα, τότε διαβάστε μερικές από αυτές τις απλές συμβουλές.

1. Παγάκι

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ο πάγος λειτουργεί πολύ καλά για τη διατήρηση ενός ζουμερού κρέατος στη σχάρα. Απλά τοποθετήστε ένα παγάκι στο κέντρο του μπιφτεκιού για ένα γευστικό, ζουμερό αποτέλεσμα. Αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι βούτυρο αντί για παγάκι.

2. Διαχωρίστε τις θερμοκρασίες στη σχάρα

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί ψήστες είναι ότι παραψήνουν το κρέας. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, διατηρώντας τη ψησταριά ζεστή από τη μία πλευρά και δροσερή, από την άλλη. Μπορείτε να πετύχετε αυτό συγκεντρώνοντας τα κάρβουνα στη μία πλευρά. Τοποθετήστε το κρέας που έχει ψηθεί στη δροσερή πλευρά, έτσι ώστε να παραμένει ζεστό χωρίς να παραψηθεί.

3. Ψάρια στην άλμη

Αν έχετε πρόβλημα με τα ψάρια που διαλύονται στη σχάρα, σας προσφέρουμε μια εύκολη λύση. Απλά μουλιάστε τα ψάρια σε νερό και αλάτι για περίπου 10 λεπτά πριν από το μαγείρεμα. Θα διατηρήσει τέλεια το σχήμα τους.

4. Χυμός μήλου

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση και την τρυφερότητα, επιλέξτε χυμό μήλου αντί για σάλτσα μπάρμπεκιου. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλύτερα αν τοποθετήσετε το χυμό μήλου σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και περιοδικά ψεκάζετε το κρέας καθώς ψήνεται.

5. Προετοιμασία του κρέατος

Αν περιμένετε μεγάλη παρέα, είναι καλύτερα να ψήσετε πριν έρθουν οι φίλοι σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε το άψητο κρέας, γιατί νιώθετε πίεση για να τους εξυπηρετήσετε όλους. Μπορείτε να ψήσετε στη σχάρα τα μπιφτέκια ακόμα και τέσσερις ώρες πριν από την άφιξη της παρέας σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ψήσετε το κρέας μέχρι το σημείο να είναι σχεδόν έτοιμο, έτσι ώστε να μπορείτε να το ζεστάνετε στη σχάρα για μια γρήγορη προθέρμανση όταν φτάσουν οι επισκέπτες.

Καλό ψήσιμο!






instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου