ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Το κέικ με τα 3 υλικά του Άκη Πετρετζίκη που έγινε viral!



Ο Άκη Πετρετζίκης είναι ένας πολύ πετυχημένος σεφ και
αυτό οφείλεται τόσο στον επικοινωνιακό του χαρακτήρα όσο στο γεγονός πως παρουσιάζει συνταγές που είναι εύκολες στην εκτέλεση και δεν είναι τυχαίο που όταν ψάχνετε κάποια συνταγή στο διαδίκτυο, οι συνταγές του βγαίνουν πρώτες στην αναζήτηση. Βρείτε λοιπόν εδώ άλλη μια συνταγή που είναι εύκολη και χρειάζεται μόνο τρία υλικά!

Συστατικά

400 γρ. Nutella, σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρ. τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για το frosting
200 γρ. παγωμένο τυρί μασκαρπόνε
200 γρ. Nutella, σε θερμοκρασία δωματίου

Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
άχνη ζάχαρη
Μέθοδος Εκτέλεσης

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160° C βαθμούς στον αέρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε το μασκαρπόνε, τη Nutella, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι, αφού πρώτα το περάσουμε από κόσκινο και ανακατεύουμε με μία πλαστική σπάτουλα ή μαρίζ μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Σε μία κακαοβουτυρωμένη αντικολλητική φόρμα 10×20 εκ. αδειάζουμε σιγά σιγά το μείγμα μας και ισιώνουμε την επιφάνεια με ένα κουτάλι ώστε να απλωθεί παντού το μείγμα ομοιόμορφα.
Ψήνουμε στον φούρνο για 1 ώρα.
Για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ψηθεί το κέικ, το τρυπάμε με ένα μαχαίρι ή μια οδοντογλυφίδα και αν βγει καθαρό, τότε σημαίνει ότι το κέικ μας είναι έτοιμο.
Αφού ψηθεί, το αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει. Καλύτερα να το τοποθετήσουμε πάνω σε μια σχάρα για να κρυώσει πιο εύκολα.
Εν το μεταξύ, ανακατεύουμε τα 200 γρ. μασκαρπόνε με τα 200 γρ. Nutella μέχρι να ομογενοποιηθούν και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να χρειαστούμε το frosting.
Μετά από περίπου 1 ώρα, απλώνουμε πάνω από το κέικ μας όλο το frosting.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη αν θέλουμε και κόβουμε με ένα πριονωτό μαχαίρι σε κομμάτια.

Χρόνος Εκτέλεσης: 1 ώρα 15 λεπτά!
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου