ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις γύρω από το ντοκιμαντέρ που «μαρτυρά» την προέλευση του Covid-19! (video)


Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για τη «γέννηση» του νέου Covid-19, που ίσως να οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως
η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι τυχαίο περιστατικό, αλλά ίσως και να προέρχεται από εργαστηριακό «ατύχημα», ενώ οι θεωρίες συνωμοσίας μιλούν για βιολογικό όπλο, που εξαπέλυσε η Κίνα!

Το καινούριο είναι πως οι Ιταλοί γνώριζαν εδώ και πέντε χρόνια για την «κατασκευή» του ιού. Μετά το σάλο που ξέσπασε για το ντοκιμαντέρ κινεζικού καναλιού, με τον ντόπιο ιολόγο Τιάν Τζουνχούα, που συνέλεγε δείγματα ιών από νυχτερίδες μέσα σε σπηλιές της επαρχίας Χουμπέι, λίγο πριν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα μόλυνσης από τον Covid-19, νέες ανατριχίλες προκαλεί ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης!

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε πριν από πέντε χρόνια, υπονοούν ότι οι Κινέζοι, είτε είχαν από τότε στα εργαστήριά τους τον Covid-19 είτε αυτός προέκυψε από εξέλιξη ήδη υπάρχοντος «τεχνητού» κορωνοϊού.

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο έπαιξε στη συχνότητα της Rai 3 στις 16 Νοεμβρίου του 2015 (και αποσπάσματα του οποίου πρόβαλε μέσα από τη συχνότητά της η Βεργίνα Τηλεόραση, στις 31 Μαρτίου), είχε μείνει «καταχωνιασμένο» και ξεχασμένο στην ιστοσελίδα της Rai για σχεδόν πέντε χρόνια, χωρίς κάποιος να το έχει πάρει χαμπάρι.

Μέχρι που το έφερε στο φως ο Ματέο Σαλβίνι. Με ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής της Λέγκα επεσήμανε ότι ήδη από το 2015 υπήρχε ένα ντοκιμαντέρ που αναφερόταν σε έναν «σούπερ-ιό» που παρασκευάστηκε σε εργαστήριο της Κίνας από νυχτερίδες και ποντικούς και ήταν πολύ επικίνδυνος για τους ανθρώπους, πλήττοντας κυρίως τους πνεύμονες. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία, είναι ότι τα χαρακτηριστικά της δομής του κατασκευασμένου το 2015 κορωνοϊού μοιάζουν εντυπωσιακά με τον Covid-19!

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι ερευνητές στην Κίνα απομόνωσαν μια πρωτεΐνη, γνωστή με την κωδική ονομασία SHC014, από έναν ιό των νυχτερίδων. Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν πάνω στον κορωνοϊό της SARS, που έλαβαν από ποντικούς στο εργαστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουν έναν εντελώς καινούργιο κορωνοϊό, ο οποίος στα πειράματα που έκαναν αποδείχτηκε πολύ μολυσματικός για τους ανθρώπους.

Διχασμένη η ελίτ των παγκόσμιων ερευνητών
Το ντοκιμαντέρ συνεχίζει, αναφέροντας ότι, όταν έγινε γνωστό πόσο επικίνδυνος μπορούσε να γίνει ο νέος κορωνοϊός, η ελίτ των παγκόσμιων ερευνητών χωρίστηκε στα δύο, με άλλους να ζητούν την καταστροφή του και άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι «απειροελάχιστες» οι πιθανότητες να διαφύγει από το εργαστήριο.

Το ιταλικό ντοκιμαντέρ μοιάζει σαν ένα κομμάτι του παζλ των αποκαλύψεων που σχετίζονταν με τη «σκοτεινή» δράση του ιολόγου Τζουνχούα. Άλλωστε, από μόνο του το γεγονός ότι ο 40χρονος ιολόγος εργαζόταν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Ουχάν, κοντά στην αγορά της πόλης από όπου ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19, αρκεί για να παγώσει το αίμα μας!

Πρόκειται για το ίδιο εργαστήριο, το οποίο κατονόμασαν τον Φεβρουάριο οι ερευνητές του South China University of Technology, Botao Xiao και Lei Xiao ως το εργαστήριο από το οποίο διέφυγε κατά λάθος ή… αφέθηκε να διαφύγει ο Covid-19!

Δείτε το ρεπορτάζ της Βεργίνα Τηλεόραση:







Δείτε το αποκαλυπτικό κινέζικο ντοκιμαντέρ:


newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου