ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Πόσο λεφτά θα έδινες για ένα γεύμα; - Οι δέκα πιο ακριβές τροφές στον κόσμο


Όλοι μας έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή μας για ποιον λόγο να ξοδέψει κάποιος πολλά χρήματα για να απολαύσει τροφές, που είναι πιο ξεχωριστές σε
σχέση με τις πιο κοινές…

Αυτή είναι μία λίστα με τις δέκα τροφές, που φαίνεται να είναι οι πιο ακριβές στον κόσμο και σας την παρουσιάζουμε ξεκινώντας από τι άλλο; Μα με το χαβιάρι.
10. Χαβιάρι
Η πιο ξακουστή τροφή των ευκατάστατων. Το χαβιάρι είναι αβγά που βρίσκονται στις ωοθήκες ορισμένων ειδών ψαριών της οικογένειας των οξυρρυγχιδών.
9. Στρείδια
Τα στρείδια στα παλαιότερα χρόνια ήταν γεύμα της εργατικής τάξης αυτό όμως έχει αλλάξει πια και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, που προέρχεται από τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα.
8. Φουα γκρά
Το φουα γκρά, που παρασκευάζεται από το συκώτι της χήνας ή της πάπιας και μάλιστα η παρασκευή του δέχεται πολλές φορές έντονη κριτική, καθώς γίνεται με σκληρό τρόπο.
7. Κρέας Wagyu
Προέρχεται από μια ποικιλία διαφορετικών ιαπωνικών αγελάδων, με κάποιους να το περιγράφουν ως μαλακά κομμάτια ψαριού. Το σίγουρο είναι πως αν κάποιος αγαπάει το βόειο κρέας μπορεί στην Ιαπωνία να δοκιμάσει αυθεντικά πράγματα.
6. Σαφράν
Το κόκκινο μπαχαρικό, ή καλύτερα γνωστό ως Κόκκινο Χρυσό, προέρχεται από ένα συγκεκριμένο είδος λουλουδιού και είναι αρκετά δημοφιλές στους πλούσιους και διάσημους αυτού του κόσμου.





5. Ιβηρικό χαμόν
Αυτό το εκλεκτό αλλαντικό προέρχεται από χοίρους που η διατροφή τους έχει βελανίδια μόνο κατά την τελευταία περίοδο της ζωής τους.
4. Μαύρο καρπούζι (Densuke watermelon)
Η ιδέα ενός μαύρου καρπουζιού ακούγεται σίγουρα νόστιμη, αλλά και ίσως ανατρεπτική όταν μάθει κάποιος πως το καρπούζι Densuke κατά το παρελθόν κόστιζε μέχρι και 1.500 δολάρια.
3. Τυρί Moose
Μπορεί να θυμίζει σε πολλούς φέτα λόγω της λευκής εμφάνισης του, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η διαδικασία παραγωγής του είναι περίπλοκη, αλλά και η διαθεσιμότητά του εξαιρετικά περιορισμένη.
2. Κοτόπουλα Ayam Cemani
Τα κοτόπουλα Ayam Cemani είναι μαύρα σε χρώμα και δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα συνηθισμένα κοτόπουλα. Ο εν λόγω τύπος κοτόπουλου μπορεί να κοστίσει πολλά χιλιάδες ευρώ και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για μερικούς ιδιαίτερους γευσιγνώστες.
1. Άσπρη τρούφα
Το κόστος της μαύρης τρούφας μπορεί να είναι υψηλό, ωστόσο όταν μιλάμε για άσπρη τρούφα τότε το κόστος φτάνει σε εξαψήφιο αριθμό. Τόσο η σπανιότητα της άσπρης τρούφας όσο και η έντονη ξεχωριστή γεύση της εκτοξεύουν την τιμή της.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου