ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

6 εύκολοι τρόποι να φτιάξεις φυσική κατάσταση χωρίς γυμναστήριο


Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, δεν έχεις χρόνο και δεν είσαι ο τύπος που θα
παραμείνει πιστός στη συνδρομή του γυμναστηρίου, τότε υπάρχουν 6 εύκολοι τρόποι να φτιάξεις φυσική κατάσταση που θα σου δώσει τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα με το γυμναστήριο.
Δες ποιοι είναι:




1 Φτιάξε το δικό σου bootcamp

Ποιος δεν αγαπά την πρόκληση; Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης και cardio στο σπίτι ή έξω σε κάποιο πάρκο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Δοκιμάστε αυτή την κυκλική προπόνηση:

* jumping jaks

* προβολές ποδιών εναλλάξ

* γόνατα ψηλά

* push-ups

* βυθίσεις τρικέφαλων σε παγκάκι ή στο πεζοδρόμιο

* sit-ups

Κάνε διάλειμμα για 60 δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση ενός σετ (κάθε σετ να έχει 10 – 20 επαναλήψεις). Επανέλαβε όλη την προπόνηση δύο ή τρεις φορές.

2 Γίνε μέλος μιας ομάδας

Το να σέρνεις τον εαυτό σου στο γυμναστήριο είναι κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ. Γιατί όχι να μη γραφτείς σε μία ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου ή σε κάποιο άλλο άθλημα που σου αρέσει και να γίνεις μέλος της ομάδας; Θα παίζεις, θα διασκεδάζεις, θα κάψεις θερμίδες, θα φτιάξεις φυσική κατάσταση. Στο τέλος θα πας και για μπύρες. Καθόλου κακό έτσι;

3 Κάνε hiking

Η πεζοπορία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσεις την καρδιά σου απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα στην ύπαιθρο. Φτιάξε ομάδα, πάρτε σακίδια και φύγατε για περπάτημα στο βουνό. Το τοπίο και η αίσθηση της ολοκλήρωσης μετά από μια πεζοπορική διαδρομή είναι πολύ καλύτερα από ότι ένα απόγευμα στο γυμναστήριο.

4 Πήγαινε σε στάδιο

Το τρέξιμο καίει περισσότερες θερμίδες σε σχέση με κάθε άλλη αερόβια δραστηριότητα, αλλά μπορεί να είναι βαρετό σε έναν διάδρομο ή γύρω από τη γειτονιά σου. Ένας πολύ καλός τρόπος για να συνεχίσεις να τρέχεις είναι να βρεις ένα στάδιο και να τρέξεις στον τάπητα (400 μέτρα είναι όλος και όλος). Μπες στο κουλουάρ και τρέξε στα «πέταλα». Αλλάζοντας την ταχύτητα προκαλείς το σώμα σου ώστε να μπορείς να κάψεις περισσότερες θερμίδες και να έχει ενδιαφέρον η προπόνησή σου.

5 Βρες προπονήσεις στο διαδίκτυο - δωρεάν

Στο wefit.gr θα βρεις πολλές. Τι είδους προπόνηση θα ήθελες να κάνεις στο γυμναστήριο; Είτε επιλέξεις γιόγκα, Pilates, χορό κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση online θα βρεις ασκήσεις για 15 λεπτά έως και μίας ώρας που συνήθως δεν απαιτούν εξοπλισμό.

6 Γυμνάσου για 10 λεπτά, όποτε μπορείς

Oι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι αν δεν βρέξουν κ&^ο και δεν κάνουν μία ώρα προπόνηση τότε τίποτα άλλο δεν είναι άσκηση. Ωστόσο όμως διάφορες μελέτες για την άσκηση έχουν αποδείξει ότι οι σύντομες εκρήξεις είναι πιο αποτελεσματικές από προπονήσεις μιας ώρας, όταν μάλιστα πρόκειται για καύση λίπους και αύξηση των επιπέδων φυσικής κατάστασης. Γι 'αυτό μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματική μία γρήγορη προπόνηση που θα τη βολέψεις στην ώρα που σε βολεύει. Έχεις π.χ. διάλειμμα για καφέ στη δουλειά; Πήγαινε μια μεγάλη βόλτα. Βλέπεις Games of Τhrones; Κάνε μερικές ασκησούλες μεταξύ των επεισοδίων. Αφιέρωσε μόλις δέκα λεπτά, 3 φορές την ημέρα, (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) και θα έχεις ολοκληρώσει μισή ώρα προπόνησης χωρίς να το καταλάβεις.



wefit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου