ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Οι 2+1 συμβουλές για να μην «φεύγει» η ζέστη από το σπίτι


Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιανουαρίου και μπορεί οι τελευταίες μας ημέρες να είναι ηλιόλουστες και να θυμίζουν κάτι από άνοιξη, ωστόσο, ο χειμώνας δε μας ξέχασε και θα μας... επισκεφθεί τις επόμενες μέρες. 
Όμως, μαζί με το κρύο έρχονται... παρέα και οι αυξημένοι λογαριασμοί και τα έξοδα για τη θέρμανση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε σε ένα βαθμό τα έξοδα, είναι να προσπαθείτε να διατηρείτε για περισσότερο τη ζέστη μέσα στο σπίτι. 

Με μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να διατηρείτε το χώρο σας ζεστό, εγκλωβίζοντας κατά κάποιο τρόπο τη θερμότητα σε αυτό. Δείτε τρία παραδείγματα που μπορείτε να ακολουθήσετε…

1. Απομονώστε τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε

Πολύ σημαντικό είναι να κλείνετε τις πόρτες από όλα τα υπνοδωμάτια και τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε για να διατηρείται με αυτό τον τρόπο η ζέστη στον χώρο που βρίσκεστε. Πρόκειται για μια αποτελεσματική λύση που λίγοι εφαρμόζουν.

2. Ανοίξτε τις κουρτίνες αν έχει ήλιο

Κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης χειμωνιάτικης μέρας, μην παραλείψετε να ανοίξετε διάπλατα τις κουρτίνες σας. Με αυτόν τον τρόπο οι ακτίνες του ήλιου θα σας ζεσταίνουν με τον πιο φυσικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, όταν αρχίζει να πέφτει ο ήλιος καλό είναι να κλείνετε τις κουρτίνες σας για να μαγειδεύετε τη ζέστη μέσα στο σπίτι σας.

3. Κλείστε τα κενά σε πόρτες και παράθυρα

Κι όμως, ένα μέρος της θερμότητας του σπιτιού σας χάνεται από τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις πόρτες και τα παράθυρα. Για να σφραγίσετε τις πόρτες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά κυλινδρικά χαλάκια ή κάποιο αντικείμενο με το οποίο θα μπορέσετε να καλύψετε αυτό το κενό.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου