ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας


      

Τι χρειαζόμαστε:

  • μπριζόλες
  • αυγά
  • τριμμένη φρυγανιά
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι


Πώς το κάνουμε:

  1. Πασπαλίζουμε τις μπριζόλες μας με αλατοπίπερο, τις περνάμε από τη παρμεζάνα να καλυφθούν ολόκληρες, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά, όπου τις πατάμε με δύναμη για να κολλήσει καλά πάνω στο κρέας.
  2. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κ.σ. λάδι σε μέτρια θερμοκρασία.
  3. Ρίχνουμε σε δόσεις τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν μέχρι μέσα.
  4. Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με φέτες λεμονιού.



sintagespareas.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου