ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Στην ανακρίτρια παραπέμφθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τα 324 κιλά κοκαΐνης!!

Στην ανακρίτρια παραπέμφθηκαν με σκοπό την απολογία τους οι τρεις συλληφθέντες για την τεράστια ποσότητα κοκαΐνης που κατασχέθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.

Στην 7η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμπονται οι τρεις συλληφθέντες για την κατάσχεση 324 κιλών κοκαΐνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για σύλληψη τριών ηγετικών στελεχών διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με την ανακρίτρια να τους δίνει προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη και μέχρι τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Παράλληλα, εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης, αποθήκευσης και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών καθώς και για εγκληματική συμμορία και κατά περίπτωση για αντίσταση.

Η δίωξη αφορά δύο αλλοδαπούς ηλικίας 37 και 36 ετών κι έναν 35χρονο ημεδαπό, οι οποίοι ανέλαβαν τον ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων κοκαΐνης και την περαιτέρω διαχείριση - διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια. Ακόμη, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και τέταρτου σημαντικού μέλους του κυκλώματος, το οποίο και αναζητείται.

Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, σε περιοχή του κέντρου πόλης, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητα - «μαμούθ» ναρκωτικών της τάξης των 324 κιλών καθαρής κοκαΐνης. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί από τις διωκτικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, ενώ το προσδοκώμενο κέρδος, εφόσον η ναρκωτική ουσία κατέληγε στην αγορά, μετά τις προσμείξεις θα ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια ευρώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου