ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Survivor 4: Εβδομη φορά υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος -Μαζί με Κώστα, Παύλο και Ελευθερία (video)

 


Η μπλε ομάδα πήρε «ρεβάνς» στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να βγάλουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση από το Survivor 4.

Με τον Κώστα Παπαδόπουλο να είναι από την προηγούμενη ημέρα ο πρώτος υποψήφιος, η κάλπη θα έβγαζε το δεύτερο πρόσωπο από την κόκκινη ομάδα. Αυτό ήταν ο Τριαντάφυλλος ο οποίος για έβδομη φορά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Ακολούθως, ο Νίκος που κέρδισε από την μπλε ομάδα την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας, που γύρισε από το νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αγωνίστηκε και κέρδισε την ατομική ασυλία, για να ψηφίσει τελικά την Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor 4: Η Μαριαλένα προκάλεσε...χάος στο συμβούλιο

Συμβούλιο φυσικά στο Survivor 4 χωρίς εντάσεις δεν γίνεται... Πριν την ψηφοφορία, η Μαριαλένα κατηγορήθηκε ανοιχτά πως προσπάθησε να καθοδηγήσει την ψηφοφορία πριν το αγώνισμα ασυλίας, εφ' όσον έχαναν οι μπλε. Συγκεκριμένα την κατηγόρησε η Ελένη ότι την έπιασε και της ζήτησε να ψηφίσει τον Τζέιμς, ενώ το ίδιο έκανε και ο τελευταίος. Στην κουβέντα μπήκαν και οι Κόκκινοι, με την Μαριαλένα να λέει ότι ο Τζέιμς τους είπε ότι θα τους σύμφερε να βγάλουν τον Τριαντάφυλλο προτεινόμενο. Κανείς ωστόσο από τους κόκκινους δεν επιβεβαίωσε ότι έγινε τέτοια κουβέντα, με την Μαριαλένα να λέει τελικά ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός με τον οποίο έγινε η συζήτηση. Ο Ασημακόπουλος όμως απάντησε ότι δεν θυμάται καν να έχει γίνει τέτοια συζήτηση.


iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου