ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Smart Junior: "Από παιδί σε παιδί", τα δικά μας παιδιά, των ΚΔΑΠ,  άπλωσαν το χέρι στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου (εικόνες + video)

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια λέξη, εθελοντισμός, και η λέξη μετατράπηκε σε ιδέα! Στην αρχή βρεθήκαμε 4, και στην παρέα μας

καλέσαμε άλλους 6, και άλλους 7στην συνέχεια . Η ιδέα μεγάλωσε, η Κιβωτός του Κόσμου αποδέχτηκε με χαρά της πρότασή μας. και όσοι συμμείχαν σε αυτή, και είναι πολλοί, πίστεψαν και αφιέρωσαν χρόνο και δυνάμεις!!! Και για τον λόγο αυτό, μα πάνω απ' όλα για τον κοινό, μοναδικό σκοπό,  η ιδέα μας βρήκε την ανταπόκριση απ' όλους σας!

Ο τίτλος που της δώσαμε, "Από παιδί σε παιδί", γιατί αρχικά φανταστήκαμε τα δικά μας παιδιά, των ΚΔΑΠ, να απλώνουν το χέρι στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και να τα καλούν σε σύμπραξη, να τα αγκαλιάζουν με τον τρόπο και την φροντίδα που τους αξίζει και ολο αυτό εγινε πραγματικότητα στις  27 Ιουνίου στα Γρεβενά στο πάρκο των Μανιταριών. Ο χώρος της εκδήλωσης εκπληκτικός μια πραγματική  όαση δροσιάς και πρασίνου! Μικροί μεγάλοι, διασκεδάσαμε, παίξαμε και παράλληλα πραγματοποιήσαμε το μεγάλο μας στόχο που ήταν η προαγωγή του εθελοντισμού και η βοήθεια προς το συνάνθρωπο. Μέσω του bazaar με μοναδικές δημιουργίες των παιδιών συγκεντρώθηκε ένα χρηματικό ποσό που θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου και τους ανθρώπους της.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας συνδεθήκαμε και οι 12 πόλεις ταυτόχρονα με τη Κιβωτό του Κόσμου σε απευθείας μετάδοση και ακούσαμε τα θερμά λόγια του πατήρ Αντώνιου για τη δράση που πραγματοποιήσαμε, δίνοντας ταυτόχρονα  ραντεβού για την συνέχεια της πολύπλευρη ς συνεργασίας μας

Αξίζουν την στήριξή μας!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση μας.

Τα καλύτερα έρχονται



Η ομάδα του Smart Junior

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου